Widok

Nigdy więcej!

Wykupiłam na groupon 2 zabiegi oczyszczające. Błędnie myślałam, że mogą z tego skorzystać dwie osoby, okazało się, że tylko ja. Poszłam na umówiony pierwszy zabieg. To nie było moje pierwsze manualne oczyszczanie twarzy, ale najgorsze. Pani była brutalna, niedokładna i twierdziła, że musi boleć. Myślałam, że palcami zrobi mi dziury w czaszce.Zero delikatności, brak profesjonalizmu. Pomyślałam - dobra wytrzymam może efekt będzie zadowalający. Po zabiegu twarz w czerwonych plamach, strupy, które goiły się prawie tydzień i do tego ogólne pogorszenie, wypryski, które zamiast się zagoić odnawiały się jeszcze bardziej. Do tego twierdziła, że od 20 lat czy tam więcej robi specjalna wodę antybakteryjną, po której skóra goi się lepiej niż po rumianku, oczywiście woda przelana do zwykłej 0,5l butelki. Nigdy więcej tam nie pójdę, nie mam zamiaru skazywać się na kolejny koszmar i przez to stracę 39 zł za drugi, niewykorzystany, zabieg. Oczywiście pani tweirdzi, że nie może oddać mi pieniędzy bo zapłaciłam Warszawie, a ona z tego nic nie ma (niby 20zł) - to po co ogłasza się na Groupon skoro nic z tego nie ma?! Omijać miejsce szerokim łukiem.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 1

1.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za opinię! bo tez zastanawiałam się nad zakupem gruponu.. teraz juz wiem ze nie pójdę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry