Widok

Nigdy więcej

Niestety nie polecam hotelu.Rezerwację zrobiłam 2 tyg. wcześniej wpłacając zaliczkę 1/3 !!! łącznej kwoty - dużo.Przez telefon poinformowano mnie, że jest to zaliczka potem okazało się, że to zadatek !!!Z przyczyn ode mnie nie zależnych musiałam odwołać przyjazd . Jak się zachował hotel - nic ich to nie obchodzi moja zaliczka przepada bo przecież to nie zaliczka tylko zadatek.Pełnia sezonu a Pani twierdzi, że nie znajdą chętnych na mój pokój !Nigdy więcej nie pojadę fo tego hotelu ani nikomu go nie polecę !A dodatkowo mogę powiedzieć, że hotel mieści się przy bardzo ruchliwej drodze np. Tesco i innych marketów - jakoś na stronie tego nie pokazują. MASAKRA !!!
Moja ocena
Bazuny Hotel***&SPA kategoria: Weekend za miastem
obsługa: 1

wygląd i czystość: 3

dodatkowe usługi: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam serdecznie Pani Katarzyno,
Jest nam bardzo przykro, że ocenia Pani Hotel Bazuny w tak negatywny sposób, nie będąc nawet na miejscu. Zrezygnowała Pani z przyjazdu na dwa dni przed check-in, także naturalnie zgodnie z polityką hotelową Pani zadatek przepadł.
Mam nadzieję, iż będzie miała Pani jeszcze sposobność ocenić wiarygodnie obiekt będąc na miejscu próbując naszej gastronomii czy też SPA.
Pozdrawiam
Małgorzata Ankiersztejn
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W 99% przypadków zaliczka/zadatek nie są zwracane. Darujmy sobie nomenklaturę prawniczą, bo nie ma to sensu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry