Nie polecam!

Rezewrwacja byla na 14:30. Z rodzina bylem 10 min wczesniej, zupelnie niepotrzebnie, poniewaz wychodzilismy o 16:05, zniesmaczeni! Oczekiwanie na karte, dlugo. Przeciez mialy info o rezerwacji, stolik gotowy, kelnerka pokazala gdzie usiasc ale o kartach zapomniala na dlugo!

A zapomnialem o kims siedzacym na dole przy laptopie. Kontakt wzrokowy do wesolego dzien dobry nawiazalem. A w odpowiedzi CISZA.

Synchronizacja dostarczania posilkow na stol, pozostawia bardzo wiele do zyczenia.

Gdy w koncu wszystko zostalo zjedzone co zamowione. Zamawiamy kawy i desery. Kawy jak dania przylecialy:) po 15 min, chlodne! O deserach zapomniala kuchnia. Pozniej zle wykonala, oczekiwanie na poprawne. Ja otrzymalem deser po wypiciu mojej "kawy" i 20 min oczekiwania.

Czytalem opinie przed zamowieniem stolika, corka rowniez. I jak skonczony idiota pod namowa zony udaje sie tam z rodzina 2 + 2. Podsumuje NIGDY WIECEJ tego nie chce powtorzyc!!!

NIezadowolony i zniesmaczony jestem niedzielnym obiadem w tym miejscu.

Ale idzcie i sami sie przekonajcie :) Ja od teraz bede przywiazywal uwage do opini wieksza niz dotychczas.