Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pysznie, duże porcje i nieziemski klimat wątek zamknięty Obsługa bardzo miła i sympatyczna w dodatku bardzo profesjonalna. Strojem...
~Paula
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 czerwca 2018

Obiad weselny wątek zamknięty W Kresowej wyprawiałam swoje wesele. Obsługa bardzo miła, zadbali o wystrój...
~Dorota
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 marca 2018

Nigdy wiecej wątek zamknięty Nie polecam! Rezewrwacja byla na 14:30. Z rodzina bylem 10 min wczesniej,...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lutego 2018

Spotkanie rodzinne wątek zamknięty Polecam. Kameralna. W sercu Gdańska. Miła obsługa. Dania wspaniałe. Herbata z...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 listopada 2017

Super Obiad wątek zamknięty Miałem przyjemność w ostatni weekend być w tej resutauracji. Zupa Ucha Mega,...
~Muru
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2017

Polecam! wątek zamknięty Ja również nie rozumiem ogromu krytycznych opinii. Wiele osób napisało, że...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 lutego 2017

Słaba jakość w wysokiej cenie! wątek zamknięty Sam lokal kiedyś ładny, dzisiaj wymagający solidnego odkurzenia i...
~BOBERoff
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 stycznia 2017

Nie rozumiem negatywnych opinii... cz.1 wątek zamknięty Przed wyprawą do Kresowej przeczytałam wszystkie opinie z ostatnich sześciu...
~Małgorzata
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 grudnia 2016

zawiodłem się wątek zamknięty Kuchnia kresowa. Na niej się wychowałem. Mieszkam w 3mieście, ale do dziś mam...
~777
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2015

Prawdziwa restauracja na poziomie wątek zamknięty Od 12 lat często jadam na mieście i jestem zaznajomiony z większością knajp...
~Marcin S.
3

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 marca 2013

ŻART wątek zamknięty Byłem tam pierwszy i ostatni raz. Wybrałem się z kobietą na obiad, byłem...
~Polak
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 lipca 2016

cudownie wątek zamknięty Najlepsze jedzenie ever! Wszytsko swieżutkie, super skomponowane, idealnei...
~g
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 stycznia 2015

NIGDY WIĘCEJ wątek zamknięty Po prawie godzinnym oczekiwaniu, dania trafiają na stół zimne, po zwróceniu...
~JAN
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lutego 2016

najlepsza pavlova i chodząca reklama restauracji wątek zamknięty Byliśmy z mężem i dzieckiem w odwiedzinach w gdańsku planowaliśmy wejść...
~wesoła rodzina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 listopada 2015

Pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty Byliśmy ze znajomymi żeby sobie zjeść, polecano nam restaurację kresowa wiec...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 listopada 2015

niekulturalni własciciele wątek zamknięty ja z kolei byłam jakiś czas temu świadkiem bardzo przykrej sytuacji, jak pan...
~pani ładna
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 października 2015

A ja chyba mam szczęście, bo... wątek zamknięty ... za każdym razem trafiałam na bardzo smaczne dania. Obsługa była zawsze...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 października 2014

Mieszane uczucia wątek zamknięty Zacznijmy od plusów. Dania są dobrej jakości, tzn takie jakie w restauracji...
~B
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2015

Mieszane uczucia wątek zamknięty Dziwny klimat restauracji. Dania gołe - trzeba domawiać do nich dodatki, żeby...
~MK
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2015

Może nie glamour, ale... wątek zamknięty Jeśli ktoś szuka blichtru, sztywnych, do bólu wytrenowanych w obsłudze...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 stycznia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
374

282

wątków

do góry