Widok

Nikomu nie polecam!

Mam 12 letnie auto - jeżdzę nim od 6 lat, na badania techniczne zawsze jeździłem, gdzie "po drodze" bo wiem, że mam auto w dobrym stanie a jak ktoś będzie chciał sie do czegos przyczepić to zawsze będzie mógł. I tak jest właśnie na tej stacji. Diagnosta to urzędas rodem ze skarbówki i poczty polskiem razem wziętych. Do tego opryskliwy i nieuczynny. Nie dostałem przeglądu m.in za niewyregulowane światła (diagnosta nie chciał ich sam wyregulować, co na innych stacjach jest normą), kontrolke na tablicy rozdzielczej i rzekomo wybity wahacz (jak się poźniej okazało wcale nie). Narażają na dodatkowe koszty (mechanik + badanie dodatkowe), doszukują się nieistniejących awarii i wydłuzają czas potrzebny na zrobienie badań. Do tego ten (...) styl obslugi jakbym to ja był dla nich a nie oni dla mnie - no ale coż czego się spodziewać po skostaniłym dinozaurze - PZMOT. Drodzy kierowcy omijajcie szerokim łukiem chyba, że macie nadmiar czasu i pieniędzy!
Moja ocena
obsługa: 1

czas realizacji: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm jad najlepiej wylewać za klawiatury a co tam nie ?.
Proponuje naprawić swój pojazd coby przez swoją głupotę nie zrobić krzywdy innym.Albo proponuje w ogóle nie robić przeglądu po co jak samemu wie się lepiej?.Widać iż Szanowny Pan wszystkie warsztaty omija szerokim łukiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry