Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zen - ocena Przegląd motocykla przeprowadzili sprawnie. Bez kłopotów. polecam. sprawdzili...
~zen
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 28 czerwca 2024

Wlasnie wrocilem z przegladu. wątek zamknięty Drobna regulacje swiatel zrobili od reki. Wyszla tez zle ustawiona zbieznosc...
~bbkr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 czerwca 2015

Nie potrafią ustawić zbieżności. wątek zamknięty Pojechałem na ustawienie zbieżności, i geometrii opon, ustawili tylne...
~nie zadowolony
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 września 2014

Zal.pl wątek zamknięty W tym serwisie nie potrafią nawet odkręcić śrubki i wymyślają problemy a...
~john
-

dodano: 1 sierpnia 2014

polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Panowie w tej stacji nie kręcą, nie kombinują, tylko...
~Jan
2

dodano: 31 lipca 2012

Nikomu nie polecam! wątek zamknięty Mam 12 letnie auto - jeżdzę nim od 6 lat, na badania techniczne zawsze...
~Klient
1

dodano: 24 lutego 2014

POLECAM - szybko i solidnie ! wątek zamknięty Dobre podejście do klienta ( bardzo miły pan w biurze ) , szczegółowo...
~Karolina
-

dodano: 30 marca 2014

Marek - opinia wątek zamknięty Na stacje przyjechałem na przegląd po kolizji w której została zniszczona...
~Marek
-

dodano: 21 lutego 2014

Nikomu nie polecam tej stacji diagnostycznej! wątek zamknięty Przez wiele lat korzystałem w tej stacji z robienia przeglądów okresowych,...
~Anonymous
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry