Widok
Wiem kochana co czujesz. Również przez jakiś czas zupełnie nie miałam ochoty na zbliżenia z męzem. Tak to jest jak hormony szaleją oraz organizm musi dojść do siebie. u mnie jednak stan ten utrzymywał się prawie przez rok i zastanawiałam sie juz o co chodzi. Czemu tak jest ( prze porodem uwielbiałam w końcu seks).
Pomógł środek polecony mi przez moją panią doktor. Mianowicie Libido therapy Mogę napisać,że dzięki niemu libido powróciło i obecnie potrafię cieszyć się z seksu. Możesz kupic bez recepty tak więc może warto jest spróbować?
Niskie libido może być też spowodowane źle dobraną antykoncepcją. koleżanka tak właśnie miała, przez rok nosiła plastry i przez cały ten czas najchętniej nie uprawiałaby seksu. Kazałam jej iść do innego lekarza, okazało się, że coś tam w wynikach było nie tak i jak zmieniła to od razu się jej poprawiło. Więc trzeba też zwrócić uwagę na stosowaną antykoncepcję, czasem wystarczy zmiana by wszystko wróciło do normy. Jesli chodzi o tabletki na libido to kiedyś brałam i pomagały ale nie jestem w stanie napisać już jaki był to środek. Na pewno warto spróbować.