Widok

Nissan Almera Tino

Pierwszy w historii Nissana minivan bazuje na płycie podłogowej Almery. Konkurencję ma sporą: Citroen Picasso. Opel Zafira, Renault Scenic..Właśnie do tych konkurentów znajdziemy nawiązania w stylistyce nadwozia Nissana, chociaż charakterystyczna osłona chłodnicy ze znakiem firmowym wskazuje jednoznacznie na rodzinę Almery. Wnętrze auta pomieści 5 osób, jednakże w drugim rzędzie siedzeń ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Instrukcja obsługi

Szukam instrukcji do Tino 2,2 diesel w języku polskim. Kupię. Tel.604288099
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Almera Tino 2,2

Bardzo dobry samochód. Nie mogę jednak rozgryźć radia. Może ktoś ma instrukcję po polsku ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nissan Almera Tino 2.2TDi, 2000r.

Od jakiegoś czasu posiadam to auto. Jak narazie bardzo dobrze się sprawuje. Jest jeden problem, nie mam do niego instrukcji, a bardzo mi na niej zależy. Jeśli ktoś wie coś na ten temat, bardzo proszę o kontakt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

panel

poszukuję panel sterowania nawiewem do tino 2000 rok, tak po z tym to fajne autko....

Almera 2,2 di

Dlaczego jest tak ciężko zdobyć książkę do obsługi Nissan Almera 2,2 di.Bardzo chętnie kupię prosze o kontakt. 0660286211
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tydzień temu kupiłem almere tino 2,2 di, jeździ sie rewelacyjnie na temat spalania wypowiem się później
brakuje mi tylko instrukcji po Polsku jeśli ktoś ma to proszę przesłac mi na mój adres
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

tino 1.8

fajne auto ,jesli ktos ma gaz to prosze o opinie moj jest z 2000 r

re

mam taka instrukcje napisz do mnie na chomik0482@op.pl swój adres to ci wysle

Instrukcja

Witam jeżeli nadal Pan szuka instrukcji to proszę o kontakt mailowy rob_ak7@o2.pl.

czy almera tino posiada łańcuszek rozrządu a jak tak to jakie jest oznaczenie tego silnika

witam interesuje mnie zakup almery tino 2,2 diesla ale chciałbym znaleźć silnik bezawaryjny i tani więc decyduję se na diesla ale ktoś powiedział,że almera tino ma rozrząd na łańcuszku i na pasku. proszę o pomoc jakie jest oznaczenie silnika na łańcuszku, jakie ma osiągi itp. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mam Tino 2003r 1.8 B G (sekwencja) Spalanie w miescie z klima 13-14l gazu w trasie 10-11
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tino 2,2

czy znalazłeś już insturkcję po polsku,

tino 2,2 d

autko było super przez rok aż nagle nie chciał zapalic okazało sie ze to pompa paliwowa a miała być taka niezawodna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

instrukcja nissana almery tino 2.2 disel 2001

poszukuje instrukcji po polsku do tino. Prosze o kontakt mailowy lub tel 785 975 025. Autko mam od 4 dni generalnie pozytywne wrazenia:)

tino 1.8 2001r filtr paliwa

jeżdże tino prawie rok do tej pory był niezawodny, ale od pewnego czasu zaczął mi tarpać na benzynie, chciałem wymienić filtr paliwa tylko, że w warsztacie nie mogą znalezć gdzie jest on umieszczony!może ktoś wie jaki filterek idzie do almerki i gdzie jest zamontowany?

witam mam do kupienia almerę tino 2.2 d z 2000 roku przebiek 170 tyś. na co mam zwrucić uwagę proszę o opinię.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Instrukcja obsługi

Witam poszukuję instrukcji oraz danych technicznych dla tego autka :) Jeśli ktoś by mógł pomóc, to proszę o kontakt ---> slawek.adam.malecki@gmail.com

tino 2,2 disel

u mnie dzieje sie to samo muli sie do 1500tys obrotow i szarpie nie wiem co sie dzieje juz dwa razy robili mi pompe paliwa i to samo jest jak bylo .tylko ze wpierw zapalala mi sie awaria silnika,a teraz nie zapala sie ale jak przelamnie te obroty to jest ok nie wiem tez co sie dzieje.

tino 2,2

posiadam go 2 lata,i mam z nim problem robili mipompe paliwa dwa razy,i jak bylo tak i jest.jak dojdzie do 1500 tys obrotow to ciezko go dalej przelamac i do tego jeszcze szarpie nie wiem co mu jest.

Autko w deche

Kupiłem rok temu w Hanowerze 2.2 DI 164 tyś. 2000 r w segmencie mini van jak na spokojne i rodzinne autko super: schowki różnego rodzaju, bagażnik ok, na alusach .Przejechałem 10 tyś. rewelka patrząc spokojnym okiem.Klima manualna ale ma kopa ( przy odparowaniu szyb).
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry