Widok

Nissan Almera Tino

Pierwszy w historii Nissana minivan bazuje na płycie podłogowej Almery. Konkurencję ma sporą: Citroen Picasso. Opel Zafira, Renault Scenic..Właśnie do tych konkurentów znajdziemy nawiązania w stylistyce nadwozia Nissana, chociaż charakterystyczna osłona chłodnicy ze znakiem firmowym wskazuje jednoznacznie na rodzinę Almery. Wnętrze auta pomieści 5 osób, jednakże w drugim rzędzie siedzeń ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy almera tino posiada łańcuszek rozrządu a jak tak to jakie jest oznaczenie tego silnika

witam interesuje mnie zakup almery tino 2,2 diesla ale chciałbym znaleźć silnik bezawaryjny i tani więc decyduję se na diesla ale ktoś powiedział,że almera tino ma rozrząd na łańcuszku i na pasku. proszę o pomoc jakie jest oznaczenie silnika na łańcuszku, jakie ma osiągi itp. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Instrukcja

Witam jeżeli nadal Pan szuka instrukcji to proszę o kontakt mailowy rob_ak7@o2.pl.

re

mam taka instrukcje napisz do mnie na chomik0482@op.pl swój adres to ci wysle

tino 1.8

fajne auto ,jesli ktos ma gaz to prosze o opinie moj jest z 2000 r
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

tydzień temu kupiłem almere tino 2,2 di, jeździ sie rewelacyjnie na temat spalania wypowiem się później
brakuje mi tylko instrukcji po Polsku jeśli ktoś ma to proszę przesłac mi na mój adres
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Almera 2,2 di

Dlaczego jest tak ciężko zdobyć książkę do obsługi Nissan Almera 2,2 di.Bardzo chętnie kupię prosze o kontakt. 0660286211
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

panel

poszukuję panel sterowania nawiewem do tino 2000 rok, tak po z tym to fajne autko....

Nissan Almera Tino 2.2TDi, 2000r.

Od jakiegoś czasu posiadam to auto. Jak narazie bardzo dobrze się sprawuje. Jest jeden problem, nie mam do niego instrukcji, a bardzo mi na niej zależy. Jeśli ktoś wie coś na ten temat, bardzo proszę o kontakt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Almera Tino 2,2

Bardzo dobry samochód. Nie mogę jednak rozgryźć radia. Może ktoś ma instrukcję po polsku ??

Instrukcja obsługi

Szukam instrukcji do Tino 2,2 diesel w języku polskim. Kupię. Tel.604288099
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Instrukcja obsługi

Szukam instrukcji do Tino 2,2 diesel w języku polskim. Kupię. Tel.604288099
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Instrukcja obsługi Nissana Tino.

Szukam instrukcję obsługi Nissana Tino 2.2 diesel w języku polskim.
tel.604288099.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

instrukcja Tino 2,2 di

Poszukuję isnstrukcji nissana almery tino 2,2 di ewentualnie informacji związanych z eksploatacją. Aktualnie posiadam instrukcję 2w języku włoskim.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

instrukcja Tino 2,2 di

Poszukuję isnstrukcji nissana almery tino 2,2 di ewentualnie informacji związanych z eksploatacją. Aktualnie posiadam instrukcję 2w języku włoskim.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Almera tino 2,2

Szukam informacji na temat almery tino 2,2 diesel .Może ktoś wie jakie są tam paski klinowe na alternator i klime najlepiej ich parametry 694422508
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tino 1,8 2003 z instalacją gazową

ogólnie mówiąc bardzo dobre auto. Mam instalację gazową II generacji, jestem zadowolny. Ale jeśłi chodzi o spalanie to na benzynie 11l/100, na gazie 13/14 l na 100 km, trasa 30 %, miasto 70%. Oleju faktycznie trzeba dolewać, ale niewarto jechać do serwisu, ponieważ po ekspertyzie dowiemy się, że ten typ tak ma i nic poza tym. Trzeba zaglądac pod maskę i sprawdzać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tino 2,2 diesel

Szukam instrukcji do Tino 2,2 diesel w języku polskim. Tel 668836454
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

INSTRUKCJA OBSŁUGI

Szukam instyrukcji Nissan Almera Tino.Mój jest z aut.skrzynią biegów i ma pojemniść 2.0
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tino

Tino 2,0 wcale się nie muli. Super autko, w automacie jest naprawdę niezłe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

TINO 2,2

Dopiero kuplłem,z oceną się wstrzymam,ale wielka prośba - potrzebuję instrukcję w języku polskim.Jeśli ktoś mógłby pomóc byłbym niezmiernie wdzięczny,chętnie też wymieniłbym uwagi na temat Tino z silnikiem diesla.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry