Widok
Nnt. Depilacja brazylijska - gdzie w 3city?
Dziewczyny, mam pytanie czy korzystała któraś z was z usług depilacji brazylijskiej w którymś z trójmiejskich salonów urody?
Przeglądałam oferty różnych salonów kosmeytyczych, ale albo nie ma tam takiej usługi w ofercie, albo cena jest zawrotna. Poza tym fakt, że dany gabinet ma taką usługę w ofercie nie znaczy że jest w salonie robiona. A ja bym chciała trafić do specjalistki, ktora na codzien wykonuje takie zabiegi, przy której nie będę skrępowana i że nie zapłacę dwóch stów za tą przyjemność/nieprzyjemność :)
Przeglądałam oferty różnych salonów kosmeytyczych, ale albo nie ma tam takiej usługi w ofercie, albo cena jest zawrotna. Poza tym fakt, że dany gabinet ma taką usługę w ofercie nie znaczy że jest w salonie robiona. A ja bym chciała trafić do specjalistki, ktora na codzien wykonuje takie zabiegi, przy której nie będę skrępowana i że nie zapłacę dwóch stów za tą przyjemność/nieprzyjemność :)
To zalezy kto i jak ci robi.Ja wyprobowalam kilka zakladow i w kazym mnie mniej lub bardziej bolalo.Z jednego wyszlam z siniakami na pachwinach!!! tuz przed wyjazdem na wakacje wiec pierwsze dni musialam lazic po plazy w szortach!W innych zaczerwienienie znikalo po kilku godzinach.Chyba to zalezy od wprawy kosmetyczek :-)
Zdecydowanie, ja też polecam salon Antonio. Byłam tydzień temu pierwszy raz i z czystym sumieniem POLECAM. Obsługa bardzo fajna, atmosfera sympatyczna, cena 40zł w promocji, a normalna 50zł. Wiadomo, że do fajnych taka wizyta nie należy, bo dotyczy bardzo intymnych stref, ale w Antonio jest taka miło, że stres mija po minucie:)
hejka, czy posiada ktoras z was strone do san antonio? bo szukam i nie moge znalezc.:( i jesli akurat ktos tam byl, to czy moze opisac jak wyglada tam wizyta?:) planuje sie tam wybrac na depialcje i zostawic tylko maly paseczek. albo znacie koszt takiej depilacji i jak wyglada taka wizyta:) bylam wdzieczna
ddzieki:)
ddzieki:)
hejka :)
a czy zna ktos strone internetowa do San Antonio? chcialabym poznac cennik :).
I jeszcze takie pytanie do Was :) wybieram sie pierwszy raz na taka depilacje od kosmetyczki, i moje pytanie brzmi, idziecie tam i mowicie, ze przyszlyscie na depilacje biki ? nie brzmi to dziwnie ?:D i jak wyglada przygotowanie i wogole w tymze salonie .
Za odpowiedzi bede wdzieczna :)
a czy zna ktos strone internetowa do San Antonio? chcialabym poznac cennik :).
I jeszcze takie pytanie do Was :) wybieram sie pierwszy raz na taka depilacje od kosmetyczki, i moje pytanie brzmi, idziecie tam i mowicie, ze przyszlyscie na depilacje biki ? nie brzmi to dziwnie ?:D i jak wyglada przygotowanie i wogole w tymze salonie .
Za odpowiedzi bede wdzieczna :)
Anka - depilacja bikini chyba może miec jakies 'stopnie' intensywności. Niektórzy depiluja częściowo (bodajże tak jak głebokie wcięcie bielizny), mozna całość i można brazylijską.
Ja mialam do czynienia z brazylijską, polecam:)
Niestety, troche boli (mialam robiony zabieg pastą cukrową), ale to podobno nic w porównaniu z woskiem :D:D
Należało mieć troche zapuszczonego piżmaka (ok 5mm) aby pasta mogła złapac włoski. Przed samym zabiegiem pani dyskretnie ulotnila się z pokoju, dostałam jednorazowe gatki (cieńszy pasek na przód, szerszy na tył) i jak juz bylam gotowa pani powróciła. I wtedy zaczęła sie zabawa:P
Ogólnie cały zabieg odbywał sie na leząco, raz czy dwa należało zmienic pozycję żeby ułatwic pani depilację dalszych partii tego rejonu:)
Robilam depilację przed wakacjami w salonie Bio Nova, cena ok 100zł.
Ja mialam do czynienia z brazylijską, polecam:)
Niestety, troche boli (mialam robiony zabieg pastą cukrową), ale to podobno nic w porównaniu z woskiem :D:D
Należało mieć troche zapuszczonego piżmaka (ok 5mm) aby pasta mogła złapac włoski. Przed samym zabiegiem pani dyskretnie ulotnila się z pokoju, dostałam jednorazowe gatki (cieńszy pasek na przód, szerszy na tył) i jak juz bylam gotowa pani powróciła. I wtedy zaczęła sie zabawa:P
Ogólnie cały zabieg odbywał sie na leząco, raz czy dwa należało zmienic pozycję żeby ułatwic pani depilację dalszych partii tego rejonu:)
Robilam depilację przed wakacjami w salonie Bio Nova, cena ok 100zł.
no własnie moje niestety równiez, dlatego taki zabieg starczył mi mniej więcej na miesiąc. faktycznie, troche krotko, ale pani kosmetyczka mówila, że im częsciej to sie robi, tym wolniej wloski odrastaja potem i rzadziej trzeba chodzić :)
co do nóg to jak dla mnie zbyd duży wydatek, dlatego używam depilatora. na początku był mega kosmiczny ból, ale potem okładałam sobie nogi schłodzonymi żelowymi nakładkami lub kostkami lodu przed depilacją i było okej:P
a 'piżmak' to już przyjęło sie w moim słowniczku codziennego użycia, nawet nie wiedziałam że tak napisałam :P hehe. przynajmniej wiadomo o co chodzi :)
co do nóg to jak dla mnie zbyd duży wydatek, dlatego używam depilatora. na początku był mega kosmiczny ból, ale potem okładałam sobie nogi schłodzonymi żelowymi nakładkami lub kostkami lodu przed depilacją i było okej:P
a 'piżmak' to już przyjęło sie w moim słowniczku codziennego użycia, nawet nie wiedziałam że tak napisałam :P hehe. przynajmniej wiadomo o co chodzi :)
wykonuję depilację brazylijską w w swoim salonie pastą cukrową, mam dobre ceny i odpowiedni klimat i miłą obsługę, zapraszam, moja strona http://www.rozany-ogrod.pl
Polecam salon ExcellentQ w Gdańsku Głównym przy ul.Heweliusza 19. Więcej info na http://www.excellentq.pl lub pod numerem telefonu 58 620 73 69.
Z pelnym przekonaniem moge polecic salon wySPA na przymorzu - Pani Monika.
Depilacja pasąa cukrową.
Jest bardzo delikatna, dokładna a przy tym nie czuję się przy niej skrepowana.
Chętnie korzystam z jej uslug usuwając zbędne owłosienie z nóg, pach i bikini własnie. Jestem bardzo zadowolona.
Zreszta na pierwszy raz lepiej umówić się wlasnie do dobrego polecanego salonu potem włoski odrastaja juz delikatniejsze skóra/nerwy sie przyzwyczaja do dsyskomfortu podczas samego zabiegu i z kazdym kolejnym razem jest znośniej.
Depilacja pasąa cukrową.
Jest bardzo delikatna, dokładna a przy tym nie czuję się przy niej skrepowana.
Chętnie korzystam z jej uslug usuwając zbędne owłosienie z nóg, pach i bikini własnie. Jestem bardzo zadowolona.
Zreszta na pierwszy raz lepiej umówić się wlasnie do dobrego polecanego salonu potem włoski odrastaja juz delikatniejsze skóra/nerwy sie przyzwyczaja do dsyskomfortu podczas samego zabiegu i z kazdym kolejnym razem jest znośniej.
Doskonały, doświadczony specjalista w dziedzinie depilacji brazylijskiej zarówno woskiem jak i pastą cukrową p. NINA, do tego też szkolenia prowadzi w tym zakresie z tego co wiem. Chodzę od lat do Niny, najdokładniejsza, najdelikatniejsza osoba jaką znam, depilacja generalnie na medal-nie ma sobie równych. Pastą cukrową to koszt ok 65zł i regularni klienci potem płacą dużo mniej!Obecnie jest w Gdyni na Władysława IV w fish spa relax.
Po depilacji pastą cukrowa nie ma się podrażnień skóry, ani po zabiegu, ani w trakcie odrastania włosów, bo pasta nie przykleja się do skóry,a włos wyrwany zgodnie z kierunkiem jego wzrostu nigdy się nie urwie i odrastając nie drażni swoją ostrą krawędzią.Ból przy depilacji pastą jest w porównaniu z woskiem bardzo niewielki,co jest dużą zaletą tej metody.
Moja strona http://www.rozany-ogrod.pl/, tam jest opis metody i cennik
Moja strona http://www.rozany-ogrod.pl/, tam jest opis metody i cennik
Gdzie robiłaś ten laser? No właśnie byłam na woskowaniu raz :D I już więcej nie poszłam. bo normalnie wytrzymać nie mogłam tak mnie bolało. Ale nie chciałam sobie zrobić siary i nie chciałam wychodzić w trakcie. Ogólnie dziewczyna się postarała i mnie bardzo dokładnie wydepilowała, było to faktycznie przez miesiąc wygodne ale więcej już się nie wybrałam :D
Widocznie masz niski próg bólowy, mnie też woskowanie bolało, ale nie tak jak piszesz. Dało się wytrzymać. ale na laser poszłam dla wygody. Tak abym nie musiała co miesiąc chodzić na woskowanie.No i wkurzał mnie czas, w którym musiałam poczekać te kilka dni, aż trochę zarosnę pomiędzy zabiegami. Depilowałam w Clinica cosmetologica w Sopocie, w krzywym domku :)