Widok

Nnt. tani optyk

dziewczyny wiecie może gdzie w gdańsku można wyrobić sobie okulary w miarę normalnych cenach?Wszyscy odradzają mi vision expres - ich ceny powalają z nóg. Doradźcie coś - proszę
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie w robocie wszyscy robili okulary hurtowo w Sopocie (co prawda to nie Gdańsk).
Podaję Ci linka, sprawdź sama:

http://www.optyksopot.com.pl/

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tris, ten link mi nie wchodzi
image
zobacz tu, na trosnach trojmiasto.pl
Optyk Szajna, Sopot, Sobieskiego.
Ojjka poleciła nam optyka w Lotni :) i mój Mąż robił tam okulary :) jest bardzo zadowolony :)

nie wiem czy okulary takie tanie :P ale z pewnością dobre i nie najdroższe ;)

tani optyk jest na Jagiellońskiej koło kantoru Max :) robiłam tam swoje ślubne okulary ;) Mąż też miał 1 :)
szkła może nie są jakościowo suuuuper - ale wiadomo - jak chce się mniej zapłacić, to nie można oczekiwać nie wiadomo czego ;)
przesympatyczna Pani optyk z pewnością doradzi :)
JA tez odradzam Vision Expres a polecam Fillemana - np znajduja sie w Galerii Baltyckiej w Gdansku - robilam tam okulaty i jestem zadowolona - robilam tez w Vision i katastrofa - musialam reklamowac

a Filleman ma naprawde atrakcyjne ceny - duzy wybor oprawek
fajne oprawki mozna juz kupic za 80- 90 zl
mozna tez za 60 zl
a szkla to zalezy jakie - zwykle sa duzo tansze a utwardzalne z antyrefleksem juz drozsze ale wiadomo duzo lepsze

no i obsluga naprawde bardzo mila i bez pospiechu :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam swoje okulary z Vision Express i nie narzekam :) ale racja, ceny są tam nieciekawe..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też nie polecam Vision Express - miałam od nich dwie pary i płaciłam ubezpieczenie w razie czego i okulary się zepsuly nie z mojej winy i za 20 % ich ceny mogłam kupić u nich nowe i jak w końcu tamte mi się popsuły to kupiłam se okularki u normalnego optyka i nic się z nimi nie dzieje ;-)
optyk w pruszczu na kossaka
Kupowałam tanie okulary w optyku w Tesco w Gdyni na Dąbrowie. Obok kwiaciarni
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Na Brzozowej w Gdańsku Wrzeszczu (niedaleko PKP, w podwórzu).
image
image
ok.Dziękuję wszystkim za podpowiedzi:)
image
optyk w Gdyni na śląskiej w ciagu sklepow (stacja skm gdynia głowna wyjscie jak do per.2 dalej tunelem do ul. morskiej naprzeciwko wierzowca banku PKO)

jestem zadowolony i polecam !
odswiezam wątek, mozecie aktualnie polecic sprawdzonego niedrogiego optyka w Gdansku?
nie polecam viu viu !!!
nie wiem na ile jest niedrogi optyk ale mega wybor oprawek jest w gdansku z tylu kina krewetka, taki maly zaklad ale oprawek maja wg. pani tam sprzedajacej 3000 par i mozna znalezc takie za 100 zl jak i 1000. jak sie wyjezdza z parkingu to z prawej strony tej uliczki jest szyld i wejscie tam
w gdańskim tesco, ja po raz drugi robiłam tam oprawki i szkła - OPTIMUM z tego co widzę, to sieć salonów w branży okularów http://www.optykoptimum.pl
Z tego co widzę mają też salon w Realu na Przymorzu. A jak wyglądają ceny szkieł do okularów?
W sumie to nigdzie. Co wy się tak uparliście na zakupy w stacjonarnych sklepach? Nie lepiej zajrzeć do netu? Tu np. http://okulary.szkla.com/santino70.html mają oprawki z 70% zniżką do końca lutego, ale z tego co wiedzę to co rusz są tam jakieś promocje. Jakie sklep zaoferuje wam oprawki za 26,99zł?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i napewno zobacze jak wyglądam w tych oprawkach;p
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam szczerze optyka na Morenie na Bulońskiej,miła sympatyczna pani Dorota super mi doradziła i pomogła wybrać okulary. Mają dobrego lekarza, pierwszy raz byłam tak zbadana. Dziękuję Pani Dorotko.
Ten optyk to przy KFC, czy w pawilonach w głębi Bulońskiej niedaleko poczty?
Moim zdaniem najlepiej cenowo wychodzi zakup przez internet. Od pewnego czasu zamawiam dla siebie i bliskich szkiełka na galeriawidzenia.com i nigdy nie narzekam na cene. Jak patrze po salonach, to az nie moge uwierzyc ile mozna zaoszczedzic.
Zapraszamy do nowo otwartego optyka Gdańsk Kartuska 76
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

do góry