Widok
Ojjka poleciła nam optyka w Lotni :) i mój Mąż robił tam okulary :) jest bardzo zadowolony :)
nie wiem czy okulary takie tanie :P ale z pewnością dobre i nie najdroższe ;)
tani optyk jest na Jagiellońskiej koło kantoru Max :) robiłam tam swoje ślubne okulary ;) Mąż też miał 1 :)
szkła może nie są jakościowo suuuuper - ale wiadomo - jak chce się mniej zapłacić, to nie można oczekiwać nie wiadomo czego ;)
przesympatyczna Pani optyk z pewnością doradzi :)
nie wiem czy okulary takie tanie :P ale z pewnością dobre i nie najdroższe ;)
tani optyk jest na Jagiellońskiej koło kantoru Max :) robiłam tam swoje ślubne okulary ;) Mąż też miał 1 :)
szkła może nie są jakościowo suuuuper - ale wiadomo - jak chce się mniej zapłacić, to nie można oczekiwać nie wiadomo czego ;)
przesympatyczna Pani optyk z pewnością doradzi :)
JA tez odradzam Vision Expres a polecam Fillemana - np znajduja sie w Galerii Baltyckiej w Gdansku - robilam tam okulaty i jestem zadowolona - robilam tez w Vision i katastrofa - musialam reklamowac
a Filleman ma naprawde atrakcyjne ceny - duzy wybor oprawek
fajne oprawki mozna juz kupic za 80- 90 zl
mozna tez za 60 zl
a szkla to zalezy jakie - zwykle sa duzo tansze a utwardzalne z antyrefleksem juz drozsze ale wiadomo duzo lepsze
no i obsluga naprawde bardzo mila i bez pospiechu :)
a Filleman ma naprawde atrakcyjne ceny - duzy wybor oprawek
fajne oprawki mozna juz kupic za 80- 90 zl
mozna tez za 60 zl
a szkla to zalezy jakie - zwykle sa duzo tansze a utwardzalne z antyrefleksem juz drozsze ale wiadomo duzo lepsze
no i obsluga naprawde bardzo mila i bez pospiechu :)
ja też nie polecam Vision Express - miałam od nich dwie pary i płaciłam ubezpieczenie w razie czego i okulary się zepsuly nie z mojej winy i za 20 % ich ceny mogłam kupić u nich nowe i jak w końcu tamte mi się popsuły to kupiłam se okularki u normalnego optyka i nic się z nimi nie dzieje ;-)
optyk w pruszczu na kossaka
optyk w pruszczu na kossaka
w gdańskim tesco, ja po raz drugi robiłam tam oprawki i szkła - OPTIMUM z tego co widzę, to sieć salonów w branży okularów http://www.optykoptimum.pl
W sumie to nigdzie. Co wy się tak uparliście na zakupy w stacjonarnych sklepach? Nie lepiej zajrzeć do netu? Tu np. http://okulary.szkla.com/santino70.html mają oprawki z 70% zniżką do końca lutego, ale z tego co wiedzę to co rusz są tam jakieś promocje. Jakie sklep zaoferuje wam oprawki za 26,99zł?