Widok
Wyprowadziłem się z 10 lat temu z Gdańska i od tego czasu rzadko bywam w mieście. Gdy po tych latach miałem okazję obejrzeć budynek LOTu szczęka mi opadła: to jest wstyd dla Gdańska żeby taka zaniedbana ruina stała w samym jego centrum, ten budynek jest po prostu obskurny: widać lata zaniedbań. I okna zakryte kartonami: Mozambik.
Czemu miasto na okres jarmarku i niedziel nie zamknie tej części dla aut?
Czemu cierpi komunikacja miejska, że ludzie muszą podjechać autami pod same drzwi? Czemu nie ma wyznaczonych jasno terenów gdzie ludzie mogą zostawić auta lub przejechać do swoich domów bez uczestniczenia w tej niekompetencji?
Nie ma wyboru
Sam jesteś taki jak piszesz ,,tu nie ma wyboru,,sieci zmuszą ludzi do pracy w niedzielę żeby ludzie którzy nie mają sensownego sposobu na życie szli do sklepu,,,a tam nie będzie stał twusk czy ten h hołownia,,,,tylko zwykli ludzie bez wyboru ,,,,,ale pewnie zajmie to ludziom dużo lat żeby to zrozumieć,, że są rzeczy ważniejsze niż zakupy w niedzielę ,,,,szkoda mi ludzi nieświadomych
Galerianki
Chodzą takie bezmózgi od sklepu do sklepu tylko po to żeby przyjść potem robią zakupy żeby pokazać się jacy są super bo robią zakupy i czują magię świąt poprostu bezmózgi sami sb robią krzywdę przy okazji innym bo autobusy nie mogą przez nich przejechać.moze warto zaopatrzyć się w mózgi a nie od rana do wieczora po galerii łazić niedziela jest od odpoczynku i spędzania czasu z rodziną nie w galeriach.
Oby każdy kto teraz chodzi albo chodził dziś po jakiej kolwiek galerii dostał mega sr*czki może wyczyści wasze głupie lby
Oby każdy kto teraz chodzi albo chodził dziś po jakiej kolwiek galerii dostał mega sr*czki może wyczyści wasze głupie lby