Widok
Nie ma wyboru
Sam jesteś taki jak piszesz ,,tu nie ma wyboru,,sieci zmuszą ludzi do pracy w niedzielę żeby ludzie którzy nie mają sensownego sposobu na życie szli do sklepu,,,a tam nie będzie stał twusk czy ten h hołownia,,,,tylko zwykli ludzie bez wyboru ,,,,,ale pewnie zajmie to ludziom dużo lat żeby to zrozumieć,, że są rzeczy ważniejsze niż zakupy w niedzielę ,,,,szkoda mi ludzi nieświadomych
Galerianki
Chodzą takie bezmózgi od sklepu do sklepu tylko po to żeby przyjść potem robią zakupy żeby pokazać się jacy są super bo robią zakupy i czują magię świąt poprostu bezmózgi sami sb robią krzywdę przy okazji innym bo autobusy nie mogą przez nich przejechać.moze warto zaopatrzyć się w mózgi a nie od rana do wieczora po galerii łazić niedziela jest od odpoczynku i spędzania czasu z rodziną nie w galeriach.
Oby każdy kto teraz chodzi albo chodził dziś po jakiej kolwiek galerii dostał mega sr*czki może wyczyści wasze głupie lby
Oby każdy kto teraz chodzi albo chodził dziś po jakiej kolwiek galerii dostał mega sr*czki może wyczyści wasze głupie lby
Wyprowadziłem się z 10 lat temu z Gdańska i od tego czasu rzadko bywam w mieście. Gdy po tych latach miałem okazję obejrzeć budynek LOTu szczęka mi opadła: to jest wstyd dla Gdańska żeby taka zaniedbana ruina stała w samym jego centrum, ten budynek jest po prostu obskurny: widać lata zaniedbań. I okna zakryte kartonami: Mozambik.