Widok
Mój bywa wredny, lecz oczy ma pomarańczowe. Trochę to burzy schemat :)
Dramatem wydaje się w takij sytuacji posiadanie oczu w różnych kolorach. W ostateczności zawsze można pobawić się genami, żeby przyszłych dzieci nie unieszczęśliwiać :D
Czy nie lepiej, aby kobiety rozmawiały o mężczyznach? Łysych? Brodatych?
Dramatem wydaje się w takij sytuacji posiadanie oczu w różnych kolorach. W ostateczności zawsze można pobawić się genami, żeby przyszłych dzieci nie unieszczęśliwiać :D
Czy nie lepiej, aby kobiety rozmawiały o mężczyznach? Łysych? Brodatych?
Nad soczewkami już się zastanawiałam jednak gdy tylko pomyślę, że miałabym sobie w oku grzebać, przechodzą mnie ciarki :(
Natomiast za trwałą ondulację podziękuję. Strasznie niszczy włosy a na piękne loki składają się m.in. zdrowe włosy.
Ja tam nie wymyślam kawałów o blondynkach, czasem tylko gdzieś je usłyszę :)
Natomiast za trwałą ondulację podziękuję. Strasznie niszczy włosy a na piękne loki składają się m.in. zdrowe włosy.
Ja tam nie wymyślam kawałów o blondynkach, czasem tylko gdzieś je usłyszę :)
Ostatnio słyszałam kawał, że gdy blondynka ma ciemne odrosty, to znak, że jej mózg jeszcze walczy...
Niewiem kto wymyśla kawały o blondynkach.Może zazdrosne brunetki, albo mężczyźni?
Sama przez długi okres czasu miałam farbowane włosy na blond, aczkolwiek wolę swój obecny kolor kasztanowy:-)
Jaki kolor cieni pasują do niebieskich oczu?
Niewiem kto wymyśla kawały o blondynkach.Może zazdrosne brunetki, albo mężczyźni?
Sama przez długi okres czasu miałam farbowane włosy na blond, aczkolwiek wolę swój obecny kolor kasztanowy:-)
Jaki kolor cieni pasują do niebieskich oczu?
Krułella, mnie się wydaje, że kiedy kobieta ma do siebie dystans może takie dowcipy opowiadać, a nawet wymyślać. Zazdrość jest tak samo znana brunetkom jak również paniom o innym kolorze włosów ;)
Graszka... ponoć najgorszym wyborem jest cień w kolorze tęczówki. Powstaje wówczas jedna plama, która nie podkreśla piękna oczu. A każde mają swój urok :)
Graszka... ponoć najgorszym wyborem jest cień w kolorze tęczówki. Powstaje wówczas jedna plama, która nie podkreśla piękna oczu. A każde mają swój urok :)