Widok

Nordowi Mol - proszę o opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Ponawiam wątek wesele w Nordowim Molu w Celbowie! kto organizował tam swoje wesele w 2011 lub 2012 roku proszę o opinie;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam na spotkaniu z menagerka. Na zdjęciach sala wygląda duuużo lepiej niż w rzeczywistości i nie ma pokoi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
musisz pójść zobaczyć jak sala jest przygotowana na wesele to jest zupełnie inny efekt;) wszystko oświetlone i podświetlone, stoły udekorowane, ogrzane pomieszczenie (jeżeli jest zima). tez na początku nie zrobiła na mnie wrażenia, ale ale zobaczyłam sale przygotowaną na wesele to oniemiałam;) hotel dopiero budują,ma byc gotowy w 2014...;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No u mnie to już z późno.. Znalazłam inną. Aż się przez moment zastanowiłam czy dobrze zrobiłam... ') Ale już po fakcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A GDZIE ZNALZAŁAŚ BO TEŻ SZUKAM SALI I NIE WIEM CO WYBRAC;-)
W końcu zdecydowałam się na Czardasz w Luzine. Co prawda pojechałam tam z zamiarem wynajęcia Sali KOMINKOWEJ, ale troszkę za małą. Nie brałam pod uwagę patrząc na zdjęcia w ogóle KOLUMNOWEJ. Ale jak tam weszłam to już tak zostaŁo ;)

Ale relacje zdam dopiero w sierpniu ;p
image
Sala bardzo przyjemna i z klimatem, choć dość ciemna - przynajmniej dla fotografa ..., mały minus że są rozdzielone sale taneczna i jadalna, ale to trzeba samemu zweryfikować. Jeżeli chodzi o jedzenie to super, wszystkiego pod dostatkiem i bardzo sprawna i miła obsługa.
Kilka zdjęć na mojej stronie w zakładce zabawa
http://www.studiogregor.pl

Pozdrawiam Grzegorz
Czyli muszę zwrócić uwagę na oświetlenie;)
Dziękuję bardzo za opinie i proszę pisać jeżeli jest coś na co muszę zwrócić uwagę;)
Nordowi Mol ma super żarło, świetna akustycznie (drewno i skośny strop), oświetlenie - klimatyczne z punktu widzenia wodzireja-DJ-a-Kapeli (foto i video z odpowiednim doświadczeniem sobie też poradzi), jedyny mankament to może i ta odległość, ale obie strony (obsługa muzyczna i goście) mają za to więcej spokoju podczas przerw.
Czardasz - żarcie też porządne, sala kominkowa bardziej klimatyczna, kolumnowa mniej. Większy kontakt z goścmi. Można powiedzieć ogólnie remis. Obie sale w pierwszej piątce w naszym regionie wg oceny usługodawców weselnych.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry