Widok

Normalna Dziewczyna 18 lat Pozna Przyjaciela

Jest tu jakiś facet do 25 latek który chce miło czas spędzać itd.. ? Może coś więcej z tego wyjdzie? Samotna miła dziewczyna pozdrawia !

Kontakt: tajemnicza_ona_11@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt się nie da nabrać. Nie jesteś pierwszą co twierdzi że jest normalna, normalni tutaj nie przychodzą!

Nastolatka a o tej godzinie jeszcze nie śpi, widać że zdeprawowana! Pewnie chodzi w spodnich, jada publicznie i ogląda mtv, czy co tam teraz ta młodzież ogląda.

"miło spędzić czas" - eufemizm! a potem "coś z tego wyjdzie" - więc po to jej samiec potrzebny. Kolejna która chce nas wykorzystać dla nasienia! Ech, te sfeminizowane, nowoczesny kobiety, nic nie myślicie o naszych uczuciach i traktujecie nas tak strasznie przedmiotowo:(

I masz dziwny mail, z jednej strony tajemnicza, a na koniec wiek podaje:p

Sodomia i gomoria!

...Do tego ageistka:(
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Ech, te sfeminizowane, nowoczesny kobiety, nic nie myślicie o naszych uczuciach i traktujecie nas tak strasznie przedmiotowo:(

Antyspołeczny ... słyszałam takie plotki, że mężczyźni mają "jakieś tam" uczucia :D dobrze, że mówisz będę baczniej obserwować :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To mnie zraniłaś, Nika, zraniłaś wręcz na wskroś!
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Muehehehe :]
Chyba powtórzę za FK:

Muehehehe :]

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry