Widok
Normalnej kobiety szukam... casting czas - start!
Cechy wymagane:
1. Umiejętność komunikacji na poziomie zdań pełnych
2. Zdolność do poświęcenia dla przyjaciela
3. Chęć tworzenia wspólnego domu/życia dla dwojga niezależnych jednostek
4. Umiejętność wypracowywania kompromisów
5. Szaleństwo - cecha może być nabyta w terminie późniejszym
6. Brak przywiązania do miejsca/miasta/kraju
7. Otwartość na ludzi i nowe miejsca - cecha może być nabyta w terminie późniejszym
8. Tolerancyjność
9. Dobroć serca
10. Umiarkowany egoizm i asertywność
11. Szacunek dla ludzkiego życia i dla Natury
12. Umiejętność rozmawiania poprzez ciszę - cecha może być nabyta w terminie późniejszym
Oferty pod postem proszę składać do końca Świata... nigdy nie jest za późno na poznanie wartościowego człowieka.
1. Umiejętność komunikacji na poziomie zdań pełnych
2. Zdolność do poświęcenia dla przyjaciela
3. Chęć tworzenia wspólnego domu/życia dla dwojga niezależnych jednostek
4. Umiejętność wypracowywania kompromisów
5. Szaleństwo - cecha może być nabyta w terminie późniejszym
6. Brak przywiązania do miejsca/miasta/kraju
7. Otwartość na ludzi i nowe miejsca - cecha może być nabyta w terminie późniejszym
8. Tolerancyjność
9. Dobroć serca
10. Umiarkowany egoizm i asertywność
11. Szacunek dla ludzkiego życia i dla Natury
12. Umiejętność rozmawiania poprzez ciszę - cecha może być nabyta w terminie późniejszym
Oferty pod postem proszę składać do końca Świata... nigdy nie jest za późno na poznanie wartościowego człowieka.
Partnerka zawsze była dla mnie też przyjaciółką :) To ważniejsze od kontraktu na papierze... każdy postrzega miłość na swój sposób, ta bezinteresowna istnieje tylko ze strony dziecka. Z kolei przyjaźń to cos namacalnego, to zaufanie, pewność i komfort psychiczny, ale tez poświęcenie siebie, swojego czasu i energii, nie sądzisz?:)
A tu się nie zgodzę ;) Przeciwieństwa się przyciągają , ale od tego jak dużo ich jest , zależy ile i czy w ogóle taki związek przetrwa :) Jeśli więcej jest przeciwieństw niż zgodności , a chęci do akceptacji i kompromisu sa małe , lub nie ma ich wcale , to prędzej czy później wszystko się posypie ;))
Isztar , dobrze że chłopak wypisał w punktach , potencjalna kandydatka będzie wiedziała , czy jej to wszystko pasuje i czy jakieś punkty ze sobą się kłócą ;)
Przykładowo , ja mówię dużo ... ale są osoby z którymi dobrze mi się milczy :)))
A poza tym , są w życiu chwile , kiedy kobiety milczą :D :D :D
Bo czasem słowa tylko przeszkadzają :P
Nie strasz chłopaka , bo będzie musiał obniżyć poprzeczkę ;)))
Przykładowo , ja mówię dużo ... ale są osoby z którymi dobrze mi się milczy :)))
A poza tym , są w życiu chwile , kiedy kobiety milczą :D :D :D
Bo czasem słowa tylko przeszkadzają :P
Nie strasz chłopaka , bo będzie musiał obniżyć poprzeczkę ;)))
> Nie strasz chłopaka , bo będzie musiał obniżyć poprzeczkę ;)))
Ruda, a ona jest aż tak wysoko, aby móc ją obniżać? Raczej to standard, który my kobiety na dzień dobry reprezentujemy ;) Kwestia tylko, czy w terminie późniejszym nabywamy cech, których oczekuje facet :)
W końcu to o mężczyznach się mówi, że należy ich wyszkolić :D
Ruda, a ona jest aż tak wysoko, aby móc ją obniżać? Raczej to standard, który my kobiety na dzień dobry reprezentujemy ;) Kwestia tylko, czy w terminie późniejszym nabywamy cech, których oczekuje facet :)
W końcu to o mężczyznach się mówi, że należy ich wyszkolić :D