Widok

Normalnosc:-) czy to mozliwe???

Tak zastanawiam się czy jest jeszcze szansa w tym świecie ,w tym mieście na poznanie kobiety,która kieruje się sercem,uczuciem,i patrzy na drugą osobę (mezczyzne) normalnym spojrzeniem,podchodzi w sposób normalny,do życia,codzienności?
A nie przez różowe okulary,grubość portfela zarobki,najlepiej żeby wyglądał tak pięknie jak kobiety na okładkach gazet,i miał nie wiadomo co???
Czy jest gdzieś taka??
Nie mówię ze jestem biedakiem hehe,jestem normalnym zdrowym facetem,pracującym,mieszkającym samemu,utrzymujacym się również samemu.
Wolne chwile poświęcam na jazdę rowerem,długie spacery,czy bieganie,nie ukrywam ze lubię gotować,a także obejrzeć dobry film przy lampce wina:-)
Aha i co zapomniałem dodać,mam 32 lata i jestem po rozwodzie ,uważam że to warto napisać od razu aby nie było rozczarowania bądź zakończenia znajomości po pytaniu ze strony kobiety"miałeś żonę"?
Odpowiedź "tak"?- no to narazie:-(
Czy to takie straszne ze ludzie się rozeszli,rozstali bo nie pasowali do siebie, czy takie osoby są skreslone na wstępie,czy takie osoby nie mają prawa być szczęśliwe:-(??
Chyba mają,ale z tego co widzę to chyba najlepiej mieć niecałe 30 lat,mieć nie wiadomo co i być nie wiadomo kim:-/
Jeżeli jest jakaś kobieta która uważa taksamo,to chyba wie co robić:-):-)-
Napisać do mnie:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jednak. Ostatnio mam sporo czasu i przypadkiem tu trafiłam to poczytałam trochę a co:-) i np. dziwi mnie że nawet na forach szukają żon i mężów :-P

Nie możliwe:-)

Jestem tu od wczoraj przejrzałam wątki i aż deprecha łapie:-) Ty widze stały bywalec i chyba usiedzieć w domu nie możesz bo tych propozycji spacerowych sporo już było :-P ja tu znajomych szukam płci żeńskiej :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Karolinko jak jesteś taką radosną,to zapraszam na spacer:-)

Ja mam zawsze wyciągnięte:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Nic mi o tym nie wiadomo.
Chyba, że występowałaś tu pod innym nickiem, ale to i tak musiałoby to być bardzo dawno.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Aż się w głowie przewraca co tu się dzieje.HEJ!otrzasnijcie się życie jest zbyt krótkie żeby mieć takie dylematy i rozterki.milosc przychodzi i odchodzi nie od dziś i nie od wczoraj.kazdy ma jakiś bagaż doświadczeń ale ważne żeby nie stać w miejscu do przodu zrób krok...LA LA LA a co tam uśmiech i heja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tak na poważnie to znikam z forum powodzenia

Pozdrawiam

miłej nocy anty ;)

A tak jak pamiętam to mieliśmy że sobą nie rozmawiać ?

Pochlebiaj sobie:p

>Kobiety nie lubią namolnych mężczyzn.

Jak im się nie podoba, to jest namolny.
Gdy się podoba, to jest "nieustępliwym zdobywcą". Zależy mu, a to dobrze. Jest męski, bo łatwo się nie poddaje i nie zraża się odmowami. Nie skacze z kwiatka na kwiatek licząc, że łatwo coś zapyli.
Stalkera i wymarzonego, romantycznego kochanka łączy cieńsza granica niż miłość i nienawiść:d
Kobiety tę granicę nazywają "kobieta zmienną jest":p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no właśnie anty wyciągnij wnioski !

chyba ktoś jest tutaj zazdrosny:)

Każda dyskusja coś daje, o ile potrafi się z niej coś wyciągnąć.

Przyzwoity facet w nieprzyzwoitym świecie nie jest normalnym facetem;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jesteś normalnym przyzwoitym facetem i nie ma się czego wstydzić

Antyspołeczny
2018-01-21 17:38:15
A dla całej reszty?

I kto tak pisze? Ja kiedyś tak pisałem, z dekadę temu, ale wiesz, jestem elastyczny, dzięki czemu mogę się zmieniać i doskonalić, dlatego nie jestem człowiekiem sprzed dekady, ani nawet sprzed roku.

Gorzej jeśli ktoś wciąż popełnia te same błędy, jest zatwardziały w swej ułomności i liczy, że to świat dostosuje się do niego. Takie osoby starzeją się jedynie z kotem u boku. Winę takiego stanu dostrzegają w innych. Winna zaś jest ich pycha. Zniewoleni pychą wobec innych wykazują wyniosłość, a wobec ludzi wolnych, którym zazdroszczą, również agresję.

Podział jest prosty i każdy może zdecydować, kim chce być.
A dla całej reszty?

;)

to było do autora wątku oczywiście:)

Fajny z Ciebie człowiek i na pewno znajdziesz wartościową kobietę:)

Pozdrawiam

skończmy tą dyskusje bo nic to nie daje miło było Ciebie poznać
do góry