Krzysztof Kradziecki

Kancelarie notarialne

Gdańsk, Strzelecka 10/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewa Kuniewicz - ocena nowy temat Kancelaria notarialna godna polecenia. Ceny bardzo przystępne. Usługa...
~Ewa Kuniewicz
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 25 stycznia 2025

Piotr - opinia wątek zamknięty Trzykrotnie korzystałem z usług Kancelarii. Miła i ciepła atmosfera, pełen...
~Piotr
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 20 stycznia 2023

Małgorzata - opinia wątek zamknięty Wspaniała kancelaria! Mecenas Jacek jest nie tylko profesjonalistą, ale i...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 1 lipca 2020

Bardzo, bardzo polecam wątek zamknięty Załatwiałam wiele rzeczy i w różnych urzędach, ale to z czym spotkałam się w...
~Maria
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2019

styl i profesjonalizm wątek zamknięty wielu miałem notariuszy ale ten jest przykładem profesjonalisty jak i o dziwo...
~mihu
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 stycznia 2016

Notariusz przez duże N wątek zamknięty Do kancelarii trafiłem przypadkiem i nie pójdę już nigdzie indziej. Pan...
~Bogna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2015

POLECAM wątek zamknięty Naprawdę szybka , rzetelna i w pełni profesjonalna usługa. Dodatkowym atutem...
~ADAM I DOROTA ZKM GDANSK
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 czerwca 2014

Przykład dla innych wątek zamknięty Z czystym sercem mogę polecić tę kancelarię. Problem, z którym się zgłosiłem...
~Ireneusz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 listopada 2013

POLECAMY wątek zamknięty Z czystym sumieniem możemy polecić innym klientom Kancelarie Pana...
~małżeństwo z Gdańska
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 lutego 2011

UMOWA DAROWIZNY wątek zamknięty PORAZ KOLEJNY SZYBKO FACHOWO I BARDZO SOLIDNIE.JAK NAJBARDZIEJ POLECAM NAWE...
~ADAM BARDZO ZADOWOLONY KLIENT Z
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 lutego 2011

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Bardzo miłe wrażenia.Szybka i sprawna obsługa klienta, doradztwo na dobrym...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry