Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr Krawczyk - ocena Uważam, że Panią notariusz cechuje pełen profesjonalizm, znajomość prawa w...
~Piotr Krawczyk
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 4 lipca 2024

Janek Makowski - ocena Przemiła Pani notariusz z anielską cierpliwością wytłumaczyło wszystko mnie i...
~Janek Makowski
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 22 lutego 2024

Adam Miszkiewicz - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz trafiłem do Pani notariusz przypadkowo, ale profesjonalizm,...
~Adam Miszkiewicz
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 4 lutego 2021

Katarzyna - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Bardzo miła i fachowa obsługa. Krótkie terminy...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 23 listopada 2020

Profesjonalizm i zaangażowanie wątek zamknięty Pełna profesjonalna obsługa, zaangażowanie z jakim Pracownica kancelarii -...
~Anna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 maja 2019

POLECAM! wątek zamknięty Korzystałam z usług kancelarii trzykrotnie. Za każdym razem Pani Notariusz...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 marca 2017

dziękuję za profesjonalizm wątek zamknięty Miałam przyjemność skorzystania z usług kancelarii Pani Notariusz i z...
~zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 listopada 2015

Porada wątek zamknięty W marcu 2014 dokonywałem czynności w kancelarii notarialnej w Gdańsku u pani...
~Edward Pzyborowski
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2014

jak najbardziej polecam wątek zamknięty Pani z sekretariatu - rewelacja. Byłam świadkiem jak jednemu klientowi...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 maja 2012

Rzetelność i cierpliwość wątek zamknięty Bardzo rzetelnie przygotowane umowy i bardzo wiele cierpliwości dla klientów...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 maja 2012

Profesjonalizm wątek zamknięty Profesjonalne podejście do klienta. Wszystkie informacje ( koszta, dokumenty)...
~Paula K.
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 lipca 2011

PROFESJONALNY I RZETELNY NOTARIUSZ wątek zamknięty ŚWIETNY NOTARIUSZ, PROFESJONALNE I SUMIENNE PODEJŚCIE DO WYKONYWANEGO ZAWODU,...
~Dawid Olszewski - Nordhaus Nieru
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 maja 2010

Szybko, sprawnie i beż żadnych problemów wątek zamknięty Można kontaktować się z kancelarią zarówno e-mailowo jak i telefonicznie....
~Ewelina
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry