Widok
Mogę powiedzieć tylko, że kiedyś dzwonili do mnie z tego wydawnictwa. Generalnie próbowali wcisnąć jakiś kit niby "za darmo", a potem przysyłają jakieś badziewie i trzeba za to płacić jesli się dla spokoju człowiek zgodzi. Oczywiście współczuję tym osobom, które mają taką pracę, ale takie czasy gdzie się człowiek zahaczy tam idzie...:(
Musiałaś pomylić firmy bo nowa era zajmuje się podręcznikami szkolnymi i ich klientami są nauczyciele, ktorzy rzeczywiście dostają niektore rzeczy za darmo i nie muszą za nie płacić... Wiem bo pracuję tam już kilka lat i akurat praca na telefonie nie polega na wciskaniu produktow przypadkowym osobom...
ja pracowałam na infolinii jako konsultantka. Szczerze? Praca na etat, bony na święta, dofinansowanie do urlopu, wolne weekendy i święta, jak są nadgodziny to można sobie całkiem nieźle dorobić i mają nawet autokar bezpłatny z Gdańska do Straszyna, stała pensja i jak normalnie pracujesz to premia. Standard który nie zawsze jest standardem w innych firmach. Jak normalnie pracujesz nikt się Ciebie nie czepia. dla mnie na plus.
Hej, praca owszem jest wymagająca ciagle trzeba się czegoś nowego uczyć jak to w waydawnictwie i jeszcze teraz przy reformie oświaty ale nie robisz tego za darmo. wypłata jest zawsze na czas, są bony, wyjazdy integracyjne do naprawde dobrych hoteli, nie ma ciśnienia ani dziwnych sytuacji, ludzie są spoko z każdym mozna sie dogadać. Pensja nie jest zła wiadomo zawsze może być lepiej ale można wypracować premie. Powiem tak spróbować jak najbardziej jeśli się nie spodoba zawsze można odejść. pozdrawiam