Widok
Nowa Republika
Wczoraj wybraliśmy się w 13 osób do Nowej Republiki, 7 dziewczyn pojechalo jako pierwsze, 6 panów dołączyło (a właściwie próbowało dołączyć) po kilku minutach.Niestety, nie było nam dane dołączyć.Pan "Ja tu wszystko mogę" ochroniarz nie wpuścił nas.....Zostaliśmy poproszeni o legitymacje studenckie, których oczywiście nie mieliśmy-ale o tym fakcie panowie z ochrony dobrze wiedzieli, bo pierwsza siódemka, która weszła wcześniej, już ich poinformowała o naszym przybyciu (bez legitymacji mieliśmy zapłacić 10zł od osoby).
W ten oto sposób, dzięki... dobremu wychowaniu pana z ochrony, klub stracił 13 gości (ile to wyszło w przeliczeniu na złotówki proszę pytać w klubie..., gdzie wódka lała się do białego rana i wszyscy bawili się fantastycznie).Z taką polityką i podejściem ochroniarzy nie wróżę klubowi świetlanej przyszłości.Napewno nikt z naszej trzynastki już nigdy tam nie pójdzie i napewno nie będziemy rekomendowali klubu innym.
W ten oto sposób, dzięki... dobremu wychowaniu pana z ochrony, klub stracił 13 gości (ile to wyszło w przeliczeniu na złotówki proszę pytać w klubie..., gdzie wódka lała się do białego rana i wszyscy bawili się fantastycznie).Z taką polityką i podejściem ochroniarzy nie wróżę klubowi świetlanej przyszłości.Napewno nikt z naszej trzynastki już nigdy tam nie pójdzie i napewno nie będziemy rekomendowali klubu innym.
Moja ocena
Nowa Republika
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
No cóż niektórzy już pokończyli studia i lubią czasem wyjście do klubu. Problemem jest tutaj nie jest kwestia wniesienia opłaty za wejście ale brak kultury Panów ochroniarzy. Na takie chamstwo nie pomogą nawet stosunkowo niskie ceny które w porównaniu z innymi klubami w trójmieście wcale nie są aż tak bardzo atrakcyjne. Nie wróżę przyszłości temu miejscu.
hehe - a ile by Wam wyszło wódki w przeliczeniu na złotówki w NR, nawet gdybyście zapłacili za wstęp te 10 zł... ;P Kompletnie nielogiczne - jak wódka w NR jest mniej więcej o połowę tańsza niż wszędzie indziej ;P 6 Panów x 10 zł = 60 zł, zakładając, że gdzieś tam nie zapłaciliście za wstęp ani grosza (w co nie wierzę) i mieliście te 6 dyszek zaoszczędzone (po 10 na os. jeżeli chodzi o facetów - rozkładając na całą grupę, czyli 7 Pań + 6 Panów=13 osób - wyszło po niecałe 5 zł oszczędności na osobę, czyli tyle, ile mniej więcej może być droższy drink gdzieś indziej - buhaha ;P), to i tak wyszło, że Wasza wódka strumieniami się przelała na Waszą niekorzyść ;D Moim zdaniem po prostu w ogóle mieliście w kieszeni na 2 browary, pojechaliście do NR uradowani, że upijecie się za bezcen, złapaliście Zonka i wróciliście pić do domku...;P A teraz próbujecie komentarzami wymusić obniżkę cen wstępu...;P Niestety nie w grupie w tym wypadku tkwi siła, tylko w braku logiki tej wypowiedzi ;P Hehe - genialna jestem ;D A intuicja zazwyczaj mnie nie myli ;P
tez zdarzyła mi sie taka sutuacja kobiety wpuscili nas nie , 2 sytuacja ochrona jest naprawde chamska nie tylko dla mezczyzn ale i dla kobiet ,bylem swiatkiem takiej sytuacji , ochrona wyniosla chlopaka i dziewczyne !!! chamstwo ... pozdrawiam pana ochroniaza z krynicy bedziemy czekac heheeh peda....