Widok

Nowa Wieżycka

Ujeścisko Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w od lat zabudowywanym nowymi osiedlami obszarze Gdańska. W związku z tym, szybko rozwija się tu infrastruktura konieczna do wygodnego codziennego życia. Jednocześnie wokół nie brakuje naturalnych terenów stworzonych do aktywności na świeżym powietrzu.

Osiedle Nowa Wieżycka składało się będzie z pięciu budynków. Każdy z nich wyposażony będzie w windę. Pierwszy budynek nie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Umowy deweloperskie na przełomie lipca i sierpnia? to najnowsze info? mi mówiono, że w czerwcu. o jaki kawałek drogi chodzi, ten wzdłuż bloku B2? ale tam są krawężniki, co co asfaltu, ani kostki nie położą?

no u mnie to samo. na chwile obecną ma to być na przełomie lipca i sierpnia. złą wiadomością jest ten kawałek drogi której deweloper nie wybuduje bo to miasta a miasto ma to gdzieś. odbiory ponoć mają być ciut szybciej. zobaczymy. ja mam na parterze w b2. ważne że tempo na budowie jest ok. już wstawiają okna.

Ciągle czekam na możliwość podpisania umowy deweloperskiej dla bloku B2.

W pierwszym bloku widać że ludzie już mieszkają, ale w altanie śmietnikowej nie ma jeszcze pojemników - chyba wszystko ląduje w kontenerze na odpady budowlane.

Jeszcze nie

Jeszcze nie

Jeszcze nie

a który blok? sąsiad? :)

jak się mieszka? USTERKI ETC?

jak się mieszka? KTOŚ COŚ POWIE? GDZIE ZNAJDE FORUM TEGO OSIEDLA?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś mieszkający na wiezyckiej mógłby opisać jak się mieszka

Standard wykończenia, ewentualne problemy itd...?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

kolorem?

a co to jest wesołe miasteczko żeby kolorować budynki? biały/szary to kolor neutralny, pasujący do wszystkiego. jedź sobie np do wrzeszcza i zobacz jak debile sobie poodnawiali elewacje. kazdy budynek w innym kolorze. zobacz sobie jak wyglada np berlin, paryż czy wieden. nie ma wszystkich kolorów tęczy, tylko właśnie większość jest stonowana w odcieniach bieli i szarości. tutaj to zwykły blok nie rzucający się w oczy czyli taki jaki powinien być.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

Uważam, ta inwestycja przy Wiezyckiej nowe budynki powinny byc wkomponowane do osiedla to znaczy powinny mieć inaczej zaprojektowana elewacje przez dodanie koloru rozumiem, że jest to wielka plyta ale mozna bylo zadziałać kolorem by wkomponowac budynki do otaczjacego osiedla.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry