Widok
Nowa Wieżycka
Inwestycja powstaje w od lat zabudowywanym nowymi osiedlami obszarze Gdańska. W związku z tym, szybko rozwija się tu infrastruktura konieczna do wygodnego codziennego życia. Jednocześnie wokół nie brakuje naturalnych terenów stworzonych do aktywności na świeżym powietrzu.
Osiedle Nowa Wieżycka składało się będzie z pięciu budynków. Każdy z nich wyposażony będzie w windę. Pierwszy budynek nie ...
więcej
Osiedle Nowa Wieżycka składało się będzie z pięciu budynków. Każdy z nich wyposażony będzie w windę. Pierwszy budynek nie ...
więcej
kolorem?
a co to jest wesołe miasteczko żeby kolorować budynki? biały/szary to kolor neutralny, pasujący do wszystkiego. jedź sobie np do wrzeszcza i zobacz jak debile sobie poodnawiali elewacje. kazdy budynek w innym kolorze. zobacz sobie jak wyglada np berlin, paryż czy wieden. nie ma wszystkich kolorów tęczy, tylko właśnie większość jest stonowana w odcieniach bieli i szarości. tutaj to zwykły blok nie rzucający się w oczy czyli taki jaki powinien być.
no u mnie to samo. na chwile obecną ma to być na przełomie lipca i sierpnia. złą wiadomością jest ten kawałek drogi której deweloper nie wybuduje bo to miasta a miasto ma to gdzieś. odbiory ponoć mają być ciut szybciej. zobaczymy. ja mam na parterze w b2. ważne że tempo na budowie jest ok. już wstawiają okna.
no ja rozmawiałem bodajże w zeszłym tygodniu. i tak powiedzieli, że lipiec/sierpień. a tego kawałka drogi nie będzie, bo to miasta. miasto nie wybuduje, a deweloper nie może nic robić na nie swojej działce. za to mają się wyrobić troche wcześniej. no ale z tym to wiadomo jak jest. różnie bywa. na chwile obecną dojechali do dachu i wstawiają okna, ale wiadomo, że najwięcej czasu zajmuje wykonczeniówka.
2018-06-07 22:51:29
złą wiadomością jest ten kawałek drogi której deweloper nie wybuduje bo to miasta a miasto ma to gdzieś
Właśnie otrzymaliśmy takiego maila z biura PB Górski:
Przedsiębiorstwo Budowlane Górski informuje, iż od sierpnia bieżącego roku rozpoczynamy podpisywanie umów deweloperskich odnośnie inwestycji budowanej na Nowej Wieżyckiej, będziemy się z Państwem kontaktować w celu umówienia terminu. Wszelkie dokumenty (wzór umowy deweloperskiej i prospekt) będą dostępne pod koniec lipca.
Zmianie uległ również harmonogram budowy:
- Budynek B2 – będzie oddany do końca tego roku
- Budynek B3 – będzie oddany na II kwartał przyszłego roku (do końca czerwca)
Przedsiębiorstwo Budowlane Górski informuje, iż od sierpnia bieżącego roku rozpoczynamy podpisywanie umów deweloperskich odnośnie inwestycji budowanej na Nowej Wieżyckiej, będziemy się z Państwem kontaktować w celu umówienia terminu. Wszelkie dokumenty (wzór umowy deweloperskiej i prospekt) będą dostępne pod koniec lipca.
Zmianie uległ również harmonogram budowy:
- Budynek B2 – będzie oddany do końca tego roku
- Budynek B3 – będzie oddany na II kwartał przyszłego roku (do końca czerwca)