Widok

Nowa karta - do bani

Restauracje KOS wspominałam bardzo mile do czasu wprowadzenia nowej karty.

Kiedyś było to miejsce, do którego zabierałam rodziców gdy przyjeżdżali w gości na przepyszny obiad. Żurek w chlebie czy pierogi nie miały sobie równych - nie mówiąc o innych daniach. Pozostałe dania de facto domowe, a praktycznie - podane w znakomitej formie, dobrej jakości.

Wczoraj z całą pewnością i ufnością zabrałam do KOSa rodzinę która przyjechała w gości i okazało się, że wprowadzona została nowa karta w której de facto... nie ma nic atrakcyjnego. Z 15 minut zastanawialiśmy się co wybrać, a skończyliśmy niestety z grecką sałatką i kotletami schabowymi za 30zł, które de facto były dosyć żylaste.

Ok, był jeszcze Ragout, ale po spróbowaniu został odstawiony na bok - nie zasmakował żadnemu z gości.

Usłyszeliśmy odpowiedź, że Ragout ma specyficzny smak typowego dania wegańskiego - dla przypomnienia, Ragout zawiera mięso. Również według karty dań restauracji KOS.

Jak już zostawiasz prawie 300zł, to oczekujesz, że spędzisz miło czas z rodziną zajadając się przepysznymi daniami.

Stara wersja KOSa - polecam z ręką na sercu.
Nowa wersja KOSa - strata pieniędzy i czasu.
Szukamy nowego miejsca.
Moja ocena
obsługa: 3

menu: -

jakość potraw: 1

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: -

ocena ogólna: 1

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi Autorze,

Dziękujemy za czas poświęcony do napisania tejże opinii. Każde słowo naszych gości jest dla nas bardzo ważne, a każdą opinię bierzemy sobie do serca aby w przyszłości móc wyeliminować błędy.
W imieniu całego zespołu pragniemy przeprosić, że wizyta w naszej restauracji nie spełniła Państwa oczekiwań.
Jeśli jakieś dania Państwu nie smakują, prosimy zgłosić to podczas konsumpcji abyśmy mogli w jakiś sposób zareagować.
Dla pocieszenia powiemy, że niedługo wrócą do naszej karty pierogi.
Mamy nadzieję, że dadzą nam Państwo jeszcze możliwość poprawy przy następnej wizycie.

Pozdrawiamy serdecznie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry