Widok

Nowa letnica Gdańsk

Inwestycje i deweloperzy Letnica Temat dostępny też na forum:
Robyg niedlugo zacznie budować Nowa letnice i mam pytanie,czy polecacie tam mieszkania i tego dewelopera?dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moim zdaniem to miejsce jest słabe ze względu na fatalny stan powietrza, port service tak blisko, siarkopol też, rak gwarantowany
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety ale to prawda :-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cala letnica ma wysoki poziom wod gruntowych. Na 30cm juz stoi woda. Idz z dzieckiem na spacer i pokop jego wiaderkiem. Bedzie podciagac do parterow wilgoc. Garaze podziemne chyba lepiej zeby zamienili na basen.
Nikt tam nie bedzie budowac kolejki ani tranwaju. Pracuje w komunikacji miasta i te dzielnice tylko do obslugi drogami. Jesli ktos chce miec reumatyzm i powyktecane kosci to miejsce idealne. Po to sie przyjezdza nad morze zeby nad nim blisko nie mieszkac. Gorne dzielnice Gdanska szybciej beda mialy roznudowana siec PKM-ki i tramwajow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

witam, czy ktoś z Państwa kupująć mieszkanie u Robyga w Nowej letnicy korzysta z wykonczenia pod klucz moze???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co bedzie to bedzie. Ja sie juz oswojiłam z tymi budynkami ale fakt ze takie plotki ludzie gadają.Kolejne bloki pewnie postawią. Na miejscu tej fabryki obok bud A pewnie to samo. Tez slyszalam ze juz nie prosperuje i ma byc zlikwidowana .

Od ludzi co tam pracują.. I od ochrony który pilnuje budowy robyga. Zaczepilismy i pogadalismy..Podobno ma to zniknąc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Od czerwca wyburzają wszystkie te pawilony i baraki na przeciwko budynków A B D " - na pewno? Skąd takie info?

tak.podobno w połowie roku lipiec sierpień wszystko ma byc wywalone. Napewno ten zółty budynek na przeciwko bud B i te baraki w około.. Co bedzie to nie wiadomo... Cisza

Rozmawiała z osobą stróżem który tam siedział.. W baraku na przecieko bud B i mówił ze szystko lacznie z tym budynkiem maja wyburzyc wszystko co tam jest na lrzeciwko budynku A B D

Które baraki i pawilony ma Pani na myśli? Chyba nie te, które należą do prywatnych firm po drugiej stronie ulicy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napewno przez pierwsze lata bedzie tam budowa ale mi to nie przeszkadza. Bedzie pięknie, lokalizacja super, jestem z Gdańskiej Zaspy i jak dla mnie jest to super miejsce na zamieszkanie. Nie rozumiem ludzi co sie zle wypowiadają.. Nikt nie każe Ci tam mieszkać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na jesien rusza budowa basenu i oceanarium.. Sa tez dwie nowe inwestycje dewelopera Atal oraz Lc Corp.. Od czerwca wyburzają wszystkie te pawilony i baraki na przeciwko budynków A B D . Jestem bardzi zadowolona że kupiłam akurat tam mieszkanie. Jwst o bardzo rozwojowa dzielnica !

nie no pewnie , zawsze możesz kupić w dzielnicy " nie koniecznie przyszłościowej " :) powodzenia. na 95% nie pochodzisz z Gdanska zgadza sie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Albo kupić mieszkanie w dzielnicy nie koniecznie "przyszłościowej" :)

zawsze mozesz poczekac az wszystko "powstanie" i wtedy kupic tam mieszkanie z rynku wtornego

Dzielnica jest przyszłościowa, dlatego najbliższe dziesiątki lat to mieszkanie na ciągłej budowie. Czy o to Ci chodzi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zarobieni? ... jak wszyscy przed świętami. Roboty full ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

po co sie produkujesz? i tak nikogo nie interesuje twoje zdanie. kto chcial ten kupil, kto nie chcial ten nie kupil - proste. gratuluje sobie i osobom, ktore kupily mieszkanie na poczatku inwestycji, bo juz sa zarobieni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie boj zaby, dzielnica jest przyszlosciowa a polozenie bardzo dobre.Nie wiem po co komentujesz....jaki masz w tym cel?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jestem niemal pewny, że jest taki "ktoś", kto chcebwłaśnie tam mieszkać i cena mu odpowiada. Istnieje jednak prawdopodobieństwo, że są również tacy, którzy liczyli dodatkowo na szybki rozwój infrastruktury towarzyszącej w dzielnicy i ... zonk :).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry