Widok

Nowa letnica Gdańsk

Inwestycje i deweloperzy Nowa Letnica Letnica Temat dostępny też na forum:
Robyg niedlugo zacznie budować Nowa letnice i mam pytanie,czy polecacie tam mieszkania i tego dewelopera?dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

...aktualnie tylko te od strony stadionu, baraki/hale po drugiej stronie ul. Starowiejskiej (czyli od strony zatoki) dalej stoją.
Deweloper się plączę w zeznaniach bo raz mówi że na bank one też bd wyburzone i na ich miejscu ma być jakiś park i tereny zielone a innym razem odpowiada że te tereny do nich nie należą i nie od nich zależy co tam będzie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Deweloper się nie plącze, tylko informuje zgodnie ze swoim stanem wiedzy. Ten teren nie należy do dewelopera, więc nie od niego zależy co tam powstanie. Miasto ma w planach zrobić tam park, ale czy te plany zostaną zrealizowane i kiedy, to nie wiadomo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za 10 lat to wszystkie inne dzielnice pojda mega do przodu a tam raptem pole z barakami zmieni sie w cos co nadaje sie do zamieszkania
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Za 10lat wszystkie inne dzielnice będą tak zabetonowane że nawet krzty zieleni nie zobaczysz na nich... tak to będzie wyglądać przy tym tempie zabudowy... na letnicy przynajmniej nad morze w 10min będzie można się wyrwać spacerem...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

My się zdecydowaliśmy, będziemy mieszkać w budnku C. Obecnie mieszkamy na Przymorzu, w wynajętym mieszkaniu ale tutaj ceny mieszkań są wzięte z kosmosu. Mamy nadzieje, że to dobra inwestycja, może nie w przeciągu 2 lat ale może za 5-6 będzie już ciekawie :) To dalej blisko nad morze i Parku Regana - jest gdzie wybrać się na spacer, przez tunel szybko na obwodnice.. Pracuje w Pruszczu i paru miejscach w Trójmieście więc dla mnie to dobra lokalizacja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeżeli mogę zapytać z ciekawości, ile aktualnie jest PLN za m2 w budnynku C ??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

i za jaki metraż bo mieszkania 2 pokojowe są zapewne droższe od 4 pokojowych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A moze w ogole wybuduja za duzo mieszkan i nie bedzie na nie juz takiego popytu ?:D
Kto to wie co bedzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz... albo mieszkasz gdzieś na Wyspie Sobieszewskiej że nie widzisz w jakim tempie Gdańsk się rozwija...budują biurowiec na biurowcu, co za tym idzie powstają nowe miejsca pracy co ściąga tu coraz więcej ludzi, dlatego mieszkania tak schodzą i bd schodzić...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wybraliśmy 3 pokojowe i wychodzi ok 5900 za m2, na parterze wychodziło 5800, w mniejszych mieszkaniach nie wiem, nie pytałam. Mieszkanie ma ok 59m2

Kiedy odbieracie mieszkanie w budynku C? My kupiliśmy w budynku D, już zaczęli budować, odbiór za rok.

Grudzień 2018

Hej, a to jest cena samego mieszkania czy już z garażem i komórką? My z żoną kupiliśmy w D.

Sąsiad, a zdradzisz które kupiliście? ;)

Kurczę, mogę wywołać wojnę, ale z drugiej strony robyg tam bardzo hejtuje inwestycje i życie na Przymorzu. Kupiłem mieszkanie od dewelopera z Kaszub na Przymorzu. Ceny 3 pokojowych były od 6800 zł (parter) 1000 zł różnicy. Małe (2pokoje) mieszkanie na przed ostatnim pietrze (im wyżej tym drożej) za 7400 zł. Piwnica i hala ok 20000 zł. Wiem, że jak to się sumuje to jest różnica, ale jeżdżę na zakupy, lekarza itp. samochodem za 5000 zł a do pracy z buta. Mam wszystko pod ręką i to teraz. Oczywiście kaszybski deweloper ma wiele wad i płaci się chyba tylko za lokalizacje, ale to inny temat. Może nie będę miał zysku z mieszkania jak w przypadku mieszkań w Letnicy, ale teraz zyskuje. Z drugiej strony jak Robyg ma zamiar budować tam coraz więcej mieszkań przez kilka, kilkanaście lat. Czy rynek wtórny tam będzie atrakcyjny jak będą ciągle dostępne nowe mieszkania. Działki w stronę plaży na ul. Gwiazdy Morza będą zabudowane, chodź mogą tam być bardziej luksusowe osiedla z powodu bliskości do plaży. Ale należy Pamiętać, że za kilka lat będzie można zabudować tereny oczyszczalni i będzie tam jeszcze więcej nowych mieszkań.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

3p. 65m, a Sąsiad_2? :)

Ja tez.. :-) kupione mieszkanko w budynku B
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Juz wyburzają.. Kwestia roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

My kupilismy w budynku B. :) mieszkamy narazie na Zaspie i letnica jest to swietna lokalizacja .

Ja kupiłam w budynku B i odbiór wrzesien 2018