Widok

Nowa letnica Gdańsk

Inwestycje i deweloperzy Nowa Letnica Letnica Temat dostępny też na forum:
Robyg niedlugo zacznie budować Nowa letnice i mam pytanie,czy polecacie tam mieszkania i tego dewelopera?dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też kupiłam w budynku B, 3 piętro :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak mówił sprzedawca z Robyga - że po drugiej stronie Starowiejskiej mają być tereny zielone...
A jakiś miesiąc później inna Pani wyparła się, nie udzieliła żadnego komentarza mówiąc tylko że ta ziemia nie należy do Robyg'a.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to na jakiej podstawie takie plany? Ktoś? Coś?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ma ktoś może z was plany zagospodarowania dla tego rejonu? Dokładniej, w którym miasto uwzględnia park przed osiedlem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz plany zagospodarowania na ten park? Nigdzie nie mogę znaleźć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Karolina my na 3 pietrze :-) w klatce B.. a znajomi kupili tez na 3 pietrze tylko w klatce A ..

Beti na ktorym pietrze kupiliscie? My na 5 :)

w budynku C za m2 6030zl

Ostatecznej wyceny jeszcze nie dostaliśmy. Wcześniej konsultowaliśmy się mailowo, pan Dariusz odpowiada szybko i konkretnie. A najlepiej to pójść do niego i porozmawiać osobiście, można rozwiać wszelkie wątpliwości. Tyle że wspominał coś, że niebawem idzie na urlop i nie będzie go chyba do końca sierpnia. Ale ostateczny termin przesunęli na 21 września, więc jest czas. Wiem, że koszt dodatkowego punktu świetlnego to 200 zł netto. Dodatkowych gniazdek nie dokładaliśmy, więc nie wiem ile. No i za dodatkowe materiały liczą. Samo przenoszenie elementów jest za darmo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mamy zamiar wysłać w przyszłym tygodniu, zmian mamy kilka, ale bardziej na zasadzie dołożenia gniazdek i punktów świetlnych. Dostaliście już wycenę i akceptację? Długo się czeka?

1p., 60 m :)
Zmiany aranżacyjne już zgłoszone. Ale niewiele ich wprowadziliśmy. A wy dużo zmieniacie?

Ja kupiłam w budynku B i odbiór wrzesien 2018

My kupilismy w budynku B. :) mieszkamy narazie na Zaspie i letnica jest to swietna lokalizacja .

Juz wyburzają.. Kwestia roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja tez.. :-) kupione mieszkanko w budynku B
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

3p. 65m, a Sąsiad_2? :)

Kurczę, mogę wywołać wojnę, ale z drugiej strony robyg tam bardzo hejtuje inwestycje i życie na Przymorzu. Kupiłem mieszkanie od dewelopera z Kaszub na Przymorzu. Ceny 3 pokojowych były od 6800 zł (parter) 1000 zł różnicy. Małe (2pokoje) mieszkanie na przed ostatnim pietrze (im wyżej tym drożej) za 7400 zł. Piwnica i hala ok 20000 zł. Wiem, że jak to się sumuje to jest różnica, ale jeżdżę na zakupy, lekarza itp. samochodem za 5000 zł a do pracy z buta. Mam wszystko pod ręką i to teraz. Oczywiście kaszybski deweloper ma wiele wad i płaci się chyba tylko za lokalizacje, ale to inny temat. Może nie będę miał zysku z mieszkania jak w przypadku mieszkań w Letnicy, ale teraz zyskuje. Z drugiej strony jak Robyg ma zamiar budować tam coraz więcej mieszkań przez kilka, kilkanaście lat. Czy rynek wtórny tam będzie atrakcyjny jak będą ciągle dostępne nowe mieszkania. Działki w stronę plaży na ul. Gwiazdy Morza będą zabudowane, chodź mogą tam być bardziej luksusowe osiedla z powodu bliskości do plaży. Ale należy Pamiętać, że za kilka lat będzie można zabudować tereny oczyszczalni i będzie tam jeszcze więcej nowych mieszkań.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sąsiad, a zdradzisz które kupiliście? ;)

Hej, a to jest cena samego mieszkania czy już z garażem i komórką? My z żoną kupiliśmy w D.

Grudzień 2018