Widok

Nowa letnica Gdańsk

Inwestycje i deweloperzy Nowa Letnica Letnica Temat dostępny też na forum:
Robyg niedlugo zacznie budować Nowa letnice i mam pytanie,czy polecacie tam mieszkania i tego dewelopera?dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A kto ma jakieś doświadczenia lub informacje kiedy faktycznie jest przekazanie kluczy po skończeniu budowy.
Załóżmy że budowa skończy się 31 maja. To jakie są kolejne procedury i ile to może trwać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgodnie z umową nawet i kilka miesięcy. My kupiliśmy mieszkanie w budynku E, który gotowy ma być na grudzień 2018. Zgodnie z umową, rzeczywisty i faktyczny odbiór i wydanie zgody na użytkowanie przez lokatorów, nawet i wrzesień 2019.. Chociaż nasz Robygowy doradca twierdzi, że daty umowne nie powinny mieć miejsca w rzeczywistości. Liczymy, że proces do przekazania kluczy nastąpi sprawnie i szybko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nam mówili, że umowy dopiero grudzień/styczeń. Jak rozmawialiśmy z doradcą to też mówił, że dopiero w grudniu mamy się zacząć starać o kredyt.

hej, udało się założyć osiedlowe forum, proponuję wszystkie kwestie poruszać tutaj: http://gdansk-nowa-letnica.mojeosiedle.pl/
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

W budynku D już miesiąc temu podpisałam umowę deweloperską. Wystarczy zadzwonić.Pozdrawiam sąsiada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja z budynku B podpisałem umowę deweloperską 1.08

U mnie bez żadnych problemów, na całym etapie, i oby tak zostało do końca!

i jak te wasze bajeczki sie maja do realizacji ?: :) Bedzie park ? nie bedzie bo w planie nie ma, bedzie basen ? nie bedzie bo w planie nie ma, nie ma tez niczego w budzetach na ten teren na 10lat. Cos wam sprzedali dziure w ziemi bez budowy nawet...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupowaliśmy mieszkanie, a nie park czy basen. A realizacja idzie dobrze, budynek stoi, opóźnień brak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli tylko mieszkanie Was interesuje, to znam jeszcze kilka miejsc w Polsce, gdzie realizacja mieszkań idzie dobrze, budynek stoi, opóźnień, basenu i parku również brak ... a ceny są znacznie niższe :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może ktoś chce mieszkać właśnie tam, co? :) i cena mu odpowiada.

Jestem niemal pewny, że jest taki "ktoś", kto chcebwłaśnie tam mieszkać i cena mu odpowiada. Istnieje jednak prawdopodobieństwo, że są również tacy, którzy liczyli dodatkowo na szybki rozwój infrastruktury towarzyszącej w dzielnicy i ... zonk :).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie boj zaby, dzielnica jest przyszlosciowa a polozenie bardzo dobre.Nie wiem po co komentujesz....jaki masz w tym cel?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

po co sie produkujesz? i tak nikogo nie interesuje twoje zdanie. kto chcial ten kupil, kto nie chcial ten nie kupil - proste. gratuluje sobie i osobom, ktore kupily mieszkanie na poczatku inwestycji, bo juz sa zarobieni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zarobieni? ... jak wszyscy przed świętami. Roboty full ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzielnica jest przyszłościowa, dlatego najbliższe dziesiątki lat to mieszkanie na ciągłej budowie. Czy o to Ci chodzi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

zawsze mozesz poczekac az wszystko "powstanie" i wtedy kupic tam mieszkanie z rynku wtornego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Albo kupić mieszkanie w dzielnicy nie koniecznie "przyszłościowej" :)

nie no pewnie , zawsze możesz kupić w dzielnicy " nie koniecznie przyszłościowej " :) powodzenia. na 95% nie pochodzisz z Gdanska zgadza sie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na jesien rusza budowa basenu i oceanarium.. Sa tez dwie nowe inwestycje dewelopera Atal oraz Lc Corp.. Od czerwca wyburzają wszystkie te pawilony i baraki na przeciwko budynków A B D . Jestem bardzi zadowolona że kupiłam akurat tam mieszkanie. Jwst o bardzo rozwojowa dzielnica !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0