Widok

Nowa letnica Gdańsk

Inwestycje i deweloperzy Nowa Letnica Letnica Temat dostępny też na forum:
Robyg niedlugo zacznie budować Nowa letnice i mam pytanie,czy polecacie tam mieszkania i tego dewelopera?dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Za miejsce garażowe 12.500 bo promocja byla ze za polowe ceny. A tak to za 25.000 tys bylo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile płaciłeś za hale garażową ? Ja na Słonecznej Morenie kupiłem mieszkanie za 5050 zł (pierwsze bloki w inwestycji), ale miejsce w hali za 30000 zł. komórka za 2 tys ale ma ok 1,5 m2. Ciekawe czy Robyg też teraz ma tanie mieszkania ale pieniążki bierze na dodatkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Budynek D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tam na nowej letnicy?a w ktorym budynku?

Zartujecie sobie ? Niedawno tam bylem okolica po prostu wyglada fatalnie, jakies rozpadajace sie poprzemyslowe baraki. Zanim to zrewitalizuja minie sporo lat...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja już się zdecydowałam na zakup mieszkania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jeszcze nie tak drogo za metr,kawalek dalej przy zajezdni to tam sporo kosztuje metr. A Nowa letnica podobno ma duze branie

5800 bo ziemia tam pewnie droga, ale też o tym myślałem

Tam metr mieszkania kosztuje od 5.800,mieszkanie w wyższym standardzie smart haus będzie.to super jest znajomi na morenie maja polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po sprawdzeniu cen powiem, że nie. Dzielnica jeszcze długo będzie się rozwinęła, skm nie przywrócą, sklepów mało, do tramwaju daleko. Jest stadion, tunel i przemysł wokoło.
za metr bym dał max 5000 zł
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0