Widok

Nowa restauracja

Z całego serca nie polecam. Lokal bardzo ładny, niestety obsługa nigdy nie była w podobnym miejscu i nie wie jak się zachowywać. Jedzenie za te pieniądze na prawdę słabe. Z 6 dań na karcie dostępne aż 2. Sprawdźcie sami :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 15

W Gdańsku pojawia się sporo nowych restauracji, ale czasem mam ochotę na coś mniej oczywistego niż jedzenie. Dlatego tak dobrze wspominam https://secretroomgdansk.pl/ mega sprawa, jeśli chcesz przeżyć coś z adrenaliną i oderwać się od codzienności. Fajne miejsce, konkretna rozrywka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłam dzisiaj kolejny raz, ale po raz pierwszy zamówiłam danie dnia. Jak zwykle, nie zawiodłam się. Wszystko świeże, bardzo smaczne i w rozsądnej cenie. Szczerze polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Napewno,ktos puscil baka,ot zagadka rozwiklana,ale ze tak dlugo sie blakal???????? Jedzenie burgerow moze powodowac wzdecia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żal.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Makdonald
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Serio? Daj nazwę tego miejsca w Gdyni gdzie za 14 zł dostanę burgera.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejny raz daliśmy szansę restauracji Czas i Smak w piątek. Nie powiem, Burger (co prawda 2X droższy niż w centrum Gdyni) i pierogi Ok, ale w całym miejscu śmierdziało g....m, jakby ktoś wylał szambo, co dziwne bo w toalecie takiego zapachu nie było, a niestety obsługa dała znać o swojej niekompetencji. Na pytanie o danie dnia otrzymaliśmy odpowiedź, że jest ryba talipua. To kolejny raz potwierdza, że niestety jakość nie idzie w parze z wygórowanymi cenami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

najpyszniejsze co jadlam w Karczmie w Kielnie to skisle ogorki w smietanie"mizeria". Jakos nie zauwazylam aby ktos z obslugi byl serdeczny i chcial rozwiazac ten problem. Wrecz produkt oddany obsludze zostal doliczony do rachunku. Polecam koneserom.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Karczma w Kielnie serwuje pyszne dania każdy znajdzie coś dla siebie a do tego obsługa zawsze serdeczna i uśmiechnięta!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

najlepsze danie muchy na wynos
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahahah szacun za brak kultury dla wlascicieli , a jedzenie syf.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byliśmy raz w knajpie w Bojanie i wiecej na pewno sie tam nie pojawie, Wolę Pod strzecha w Kielnie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Czesto jadamy w roznych restauracjach,w Trojmiescie i poza(podkreslam restauracjach,nie w barach lub pizzeriach) i szczerze polecamy. Jedzenie na bardzo wysokim poziomie. Zurek przepyszny,rybka bardzo dobra, i reszta dan ktore jedlismy rowniez. Naprawde warto. Pozdrawiamy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

A kiedy ostatni raz bylas w Bazyli? Opinia wyssana z palca widac promujesz konkurencje.Ciekawe ile ci płacą. Pracuje w Bazylii mila pani ktora swietnie gotuje.Nie narzekam na zaden brud ani muchy...Zreszta lokal jest tak malutki ze trzeba sie niezle nagimnadtykowac zeby zawsze bylo ok.Ta kobieta ma nie lada zadanie zeby wszystko grało i naprawde daje radę. Jedzenie ma pyszne ....Szacun.Pozdrawiam wlascicielke tak trzymać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dowoza do bojana ze tu piszesz
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie totalną nowością, którą całkiem niedawno odkryłam jest Bistro My Fish w Kołobrzegu i jestem zachwycona tym, jaką posiadają kuchnię. Nawet nie macie pojęcia (jeśli nie próbowaliście), jakie mają super przyrządzone ryby. Jeśli tylko będziecie w Kołobrzegu to nie możecie przejść obojętnie obok tej restauracji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
sr*zylia chyba haha,to sie nadaje tylko do zamkniecia przez sanepid
Tzn. której nie polecasz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czytałem tę opinię negatywy i myślałem że są złośliwe ale niestety wiele się zgadza. Nie polecam.

Do ~W słaba reklama, każdy wie jak jest
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Butelkomat (6 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

do góry