Widok
W Gdańsku pojawia się sporo nowych restauracji, ale czasem mam ochotę na coś mniej oczywistego niż jedzenie. Dlatego tak dobrze wspominam https://secretroomgdansk.pl/ mega sprawa, jeśli chcesz przeżyć coś z adrenaliną i oderwać się od codzienności. Fajne miejsce, konkretna rozrywka.
Kolejny raz daliśmy szansę restauracji Czas i Smak w piątek. Nie powiem, Burger (co prawda 2X droższy niż w centrum Gdyni) i pierogi Ok, ale w całym miejscu śmierdziało g....m, jakby ktoś wylał szambo, co dziwne bo w toalecie takiego zapachu nie było, a niestety obsługa dała znać o swojej niekompetencji. Na pytanie o danie dnia otrzymaliśmy odpowiedź, że jest ryba talipua. To kolejny raz potwierdza, że niestety jakość nie idzie w parze z wygórowanymi cenami.
A kiedy ostatni raz bylas w Bazyli? Opinia wyssana z palca widac promujesz konkurencje.Ciekawe ile ci płacą. Pracuje w Bazylii mila pani ktora swietnie gotuje.Nie narzekam na zaden brud ani muchy...Zreszta lokal jest tak malutki ze trzeba sie niezle nagimnadtykowac zeby zawsze bylo ok.Ta kobieta ma nie lada zadanie zeby wszystko grało i naprawde daje radę. Jedzenie ma pyszne ....Szacun.Pozdrawiam wlascicielke tak trzymać.
Dla mnie totalną nowością, którą całkiem niedawno odkryłam jest Bistro My Fish w Kołobrzegu i jestem zachwycona tym, jaką posiadają kuchnię. Nawet nie macie pojęcia (jeśli nie próbowaliście), jakie mają super przyrządzone ryby. Jeśli tylko będziecie w Kołobrzegu to nie możecie przejść obojętnie obok tej restauracji.