Widok

Nowa szkoła

Witam Państwa! I jak wrażenia po wizycie w nowej szkole? Szkoła piękna, robi wspaniałe wrażenie. Niestety już widzę dojazd do szkoły w poniedziałkowy poranek przed 8. Będzie tragedia... Ledwo co da się przejechać że o parkowaniu nie wspomnę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
marudni ludzie, najlepiej do szkoły wjedz samochodem jednen z drugim.
Może jeszcze schody ruchome Wam zainstalować bo zwykłymi jak dziecko chodzi to się spoci.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
No bez jaj, 150 metrow to zerowa odleglosc, bez przesady! Nie robcie z siebie inwalidow. Jakby kazdy tam stanal, to wtedy nie byloby kotlowaniny przy szkole.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszedzie buduje sie tego typu osrodki jak szkoły jednoczesnie z infrastruktora drogowa...swiatla przy wyjezdzie z Borowieckiej chodniki na Tuchomskiej i to nie tylko przy szkoe ale w obie strony przynajmniej 500 metrow...tyle kasy itd...itp...PS Temat parkigu na zapleczu szkoly powinienzaistniec po a nie przed uplynnieniem ruchu i infrastruktora odcinka Tuchomska Borowiecka i na Lotnicza
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez mialem wrazenie jakbym przyjechal na gielde w chwaszczynie...tumany,piasku,spaliny,auta na poboczu stawaly cofaly to w jedna to w druga strone...dobrze ze nie padalo inaczej jeszcze doszlo by blotko...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
To co dzieje sie na Tuchomskiej woła o pomstę. Dzieci rowerami i pieszo omijają slalomem samochody. Kierowcy wyjeżdżają spod szkoły cofając się prosto na dzieci idące środkiem ulicy. Wszyscy tłoczą się samochodami na wysokości wejścia do szkoły wjeżdżając gdzie popadnie blokuąc dojście do szkoły.
Dziwne jest jeszcze to że wczoraj zniknęło kilka postów krytykujących to co dzieje sie na Tuchomskej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widać cenzura działa i ma się dobrze !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie, nawet portal trójmiasto podlega władzom gminy jak widać,
między innymi mój wpis został usunięty
i jak chciałam dodać dziś o tym, że wpis został usunięty, a nie był niezgodny z regulaminem, bo nikogo nie obrażał etc. to pojawił mi się komunikat "treść niedozwolona", która treść?? słowo "administrator"? bowiem napisałam że proszę o wyjaśnienie administratora forum, dlaczego wpisy zgodne z regulaminem forum są usuwane, a może o jeden znak zapytania za dużo?
teraz się udało jak widać :-)
ale zobaczymy czy i ten nie zostanie usunięty... co za czasy...
a tak w ogóle to o której dziś ta uroczystość?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozpoczęcie uroczystości planowane jest o 9:30
Burmistrz odwołał obecną p. dyrektor (z dniem 31.08). Wiadomo dlaczego?
Serio ,kurcze .....to dobra Dyrektor
Serio, szkoda.
http://bip.zukowo.pl/zarzadzenia/pliki/1433331632.pdf
może chodzi o to że od 1.września rusza kombinat edukacyjny pt:"Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Baninie"

w uchwale ponieżej jest o tym wzmianka w uzasadnieniu na str.11
http://bip.zukowo.pl/rada/uchwaly/1430904730.pdf
Oby tak było
Ponieważ z dniem 1.09 będzie Dyr. Zespołu Szkół w Baninie :)
Witam,
moje dziecko będzie chodziło do szkoły w Baninie pierwszy rok teraz. Pójdzie do II klasy bo w czasie wakacji się przeprowadzamy. Czy ktoś może w skrócie napisać jak wygląda przyprowadzanie dziecka i odbieranie. Z tego co widziałam to rodzice czekają na dzieci w holu przy wejściu do szkoły.
Dziękuje za informację.
Mój syn idzie do I klasy ale też dopiero w wakacje się wprowadzam, więc nie wiem, jak było do tej pory, natomiast Pani Dyrektor na zebraniu przyszłych pierwszoklasistów zaznaczyła, że dzieci zostawia się w holu przy wejściu, trochę mnie to przeraża ale mam nadzieję, że pozwolą przez te pierwsze dni zaprowadzać dziecko choćby do szatni (z tego co pamiętam, tak "dopowiedziała" P Dyrektor na zebraniu)
bo w tej szkole ważniejszy jest lśniący korytarz niż spokój matki...;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
co za ludzie... tylko narzekają
pomyliłeś narzekanie z troską o dziecko, tu nie chodzi o to, by sobie pojęczeć, tylko o to, by początek nowej szkoły nie stał się wielkim stresem dla dziecka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry