Widok

Nowa w Trójmieście...

...A właściwie to jeszcze nie :) Mam 25 lat i skończyłam właśnie studia. Obecnie jestem na stażu, tu na zadymionym Śląsku. Bardzo marzy mi się mieszkanie w Gdyni lub okolicach, znalezienie tam pracy... Planuję tam z kimś zamieszkać. Obecnie ta osoba studiuje w Zielonej Górze a ja kombinuję jak się przeprowadzić do miejsca moich snów. Jeśli ktoś mógłby pomóc, podpowiedzieć, jak zacząć żyć w tym mieście, znaleźć tam pracę - jakąkolwiek, byłabym bardzo zobowiązana. Nie mam doświadczenia, nie wiem jak się ruszyć. Zbierać pieniądze i dopiero wyjechać ze Śląska? Szukać pracy na odległość ? Wierzę, że marzenia się spełniają ale trzeba im pomóc :) Ciężko jest zostać w miejscu które kojarzy się tylko z tym co złe. Pomożecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wdr, tak jak zauważyłeś, to magnolia.Bardzo lubię tę roślinę.
RudaW, kilka eryków?? Noo, to zaraz uruchomisz wyobraźnię zainteresowanego:)
Hahaha, no tak, zamiast pisać, zajmie sobie ręce czym innym:-)
Jak będzie potrzeba , to możemy się zrzucić nawet na kilka Eryków :)
To magnolia w awatarze ? Dlaczego magnolia ?

Zagrasz w - Prawda czy wyzwanie ?
Oczu ?

Graszka, inne otwory nim zatka ;] I ręce też ;)
Wdr- jestem ruda.
Ilonko, wydaję mi się, że to będzie najlepsze rozwiązanie.Nie będzie musiał o nim rozmawiać, wystarczy że będzie miał Eryka w zasięgu oczu:-))
adaś błysnął i zgasł już go nie ma ;] został ukamieniowany :P
cześć adaś ;):)
Nie doprecyzowałam, wredne w umiarze jest w moich oczach zaradnością

Graszka, właśnie miałam to napisać. Eryk też jest maglowany (niestety) ale widocznie wuderek nic ciekawszego dla siebie tu nie znalazł. Chyba sama mu takiego wyślę, priorytetem ;)
Graszka..... !!!!! Kilka zdań nie pisz całego wypracowania nikt nie będzie tego czytał !

O! napisałaś - no ale ja cię z niczym "szczególnym" nie kojarzę możesz zebrać te parę informacji do kupy i podsumować się..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wdr--- są forumowicze, w większości kobiety, które znają mnie dobrze osobiście:-) bardzo się lubimy.Na forum nie muszę się uzewnętrzniać:-)
>wredna/ wredny, kojarzy się z kimś, kto jest bezczelny

No mi tak samo. Złośliwość to zupełnie coś innego.
Ciągle to samo, nuda . Graszka może ty coś wniesiesz nowego na forum ? Powiedz kilka słów o sobie...
Temat o Eryku, też był wałkowany naście razy:)
A mnie słowo wredna/ wredny, kojarzy się z kimś, kto jest bezczelny i niedowartościowany, nie mylić z sarkazmem:)
Ilonko , mi wredne kojarzy się z cwaniactwem i złośliwością , ale cóż, te cechy czasem są potrzebne :)
Ciebie nie interesuje , ale chcesz najwyraźniej , aby mi tą informację przekazać ;P

@Ilona "Zresztą mnie się zdarza :("

Ciebie tłumaczy Eryk, taki Eryk potrafi każdą kobietę wyprowadzić z równowagi. ;]
Rude jest fajne, wredne też jest niczego sobie bo kojarzy mi się z zaradnością :)

A co do pisowni, to temat chyba był już naście razy wałkowany.
Zresztą mnie się zdarza :(
Tyle tylko , że nie interesuje mnie opinia , czy jestem wredna .. mogę sobie być :)
Ale zobacz nie dość że jak tu przyjedziesz to wstydu sobie nie zrobisz , bo już wiesz jak się pisze "wioska" to jeszcze dowiedziałaś się, iż musisz dostarczać swojemu wybrankowi odpowiednią ilość jodu ,bo jego niedobór może upośledzać mu funkcje rozrodcze - a potem co bieganie po szpitalach i szukanie winnych ? ;]

A twój wpis udowadnia tylko że rude znaczy wredne :))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli mają powód , to są bardzo wredne :) Ale o takie bzdety nie ciskają się nadmiernie :)
do góry