Widok

Nowe Mevo zamulają

Na prostej powinien bez problemu rozpędzać się do 25 km/h, a jadąc nowymi często trzeba się napocić inaczej jest 21-22 km/h.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I wtedy jedziesz wolniej, dalej na zbyt twardym przełożeniu, łamiąc sobie kolana.

Biegi są zestrojone pod działające wspomaganie i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta ostatnio na 7 km trasie z pracy 3 razy zmieniałam rower bo jeden rozpędzał się tylko do 12 a w drugim skrzypiał łańcuch i zatrzymywał się. Jak zgłaszałam problem to zero odzewu i zwrotu kasy. Nic
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3

to straszne

no trudno, bedziesz musiał bardziej pedałować albo... przesiąść się na własny rower.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

A po co mevo?

Ja mam swojego własnego górala krossa i nim jeżdżę. A ja chcę gdzieś pojechać na zakupy czy się z kimś spotkać to hulajką na aplikację. Wszędzie szybko i bezproblemowo! Nie pozdrawiam kierowczyków, którzy non stop stoją w korkach i parkują byle gdzie!!! Przyszłość to tylko rower i hulajnoga!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cały ten "progres" nawet rowery zniszczył, jedną z ostatnich aktywności jaka została oprócz biegania. Tyłki wam urosną od tych elektrycznych cudów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Usuńcie te hulajnogi z przystanków chodników i poboczy, okolic pięknych skwerów i ławek!!! Już!!!! Za dużo tego!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taki rower nie służy nikomu. Ani temu co na nim jedzie, bo tylko pupę wozi i nie spala kalorii ani środowisku naturalnemu, ani temu kto to będzie utylizował!!! Pewnie w dodatku na koszt społeczeństwa polskiego jak wszystko tutaj!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Faktycznie.

Te nowe partie faktycznie zamulają.
Ciężko sie wtoczyć pod górkę, jazda jak na zasięgniętym hamulcu bez wspomagania, masa +40 kg robi swoje. Niezłe kagance pozakładali.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sam jesteś gamoniem

wy cały czas jeździcie po chodnikach i mijacie pieszych na milimetry jakby to była gra zręcznościowa. Nawet minister transportu nie wie ile było wypadków rowerowych bo nikt nie liczy rowerzystów zgłaszających się na SOR a jak potrącicie pieszego to uciekacie bo brak tablic daje wam anonimowość. Jesteście najgorszymi pasożytami miasta. Nie płacicie żadnych dodatkowych podatków a siejecie postrach na chodnikach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tyle że motorowery są nielegalne więc nie warto bo mandat można dostać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla was 20 km bo i tak za szybko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale wiesz że jedziesz po chodniku i obowiązuje cię prędkość pieszego czyli 4-6 km/h a nie 20+?!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

No przecież to robi na nagraniu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry