Widok

Nowe Mevo zamulają

Na prostej powinien bez problemu rozpędzać się do 25 km/h, a jadąc nowymi często trzeba się napocić inaczej jest 21-22 km/h.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taki rower nie służy nikomu. Ani temu co na nim jedzie, bo tylko pupę wozi i nie spala kalorii ani środowisku naturalnemu, ani temu kto to będzie utylizował!!! Pewnie w dodatku na koszt społeczeństwa polskiego jak wszystko tutaj!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Usuńcie te hulajnogi z przystanków chodników i poboczy, okolic pięknych skwerów i ławek!!! Już!!!! Za dużo tego!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cały ten "progres" nawet rowery zniszczył, jedną z ostatnich aktywności jaka została oprócz biegania. Tyłki wam urosną od tych elektrycznych cudów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

A po co mevo?

Ja mam swojego własnego górala krossa i nim jeżdżę. A ja chcę gdzieś pojechać na zakupy czy się z kimś spotkać to hulajką na aplikację. Wszędzie szybko i bezproblemowo! Nie pozdrawiam kierowczyków, którzy non stop stoją w korkach i parkują byle gdzie!!! Przyszłość to tylko rower i hulajnoga!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

to straszne

no trudno, bedziesz musiał bardziej pedałować albo... przesiąść się na własny rower.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ta ostatnio na 7 km trasie z pracy 3 razy zmieniałam rower bo jeden rozpędzał się tylko do 12 a w drugim skrzypiał łańcuch i zatrzymywał się. Jak zgłaszałam problem to zero odzewu i zwrotu kasy. Nic
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3

I wtedy jedziesz wolniej, dalej na zbyt twardym przełożeniu, łamiąc sobie kolana.

Biegi są zestrojone pod działające wspomaganie i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie przejeżdżają przez przejścia dla pieszych? ;-))))

I pomimo tych wszystkich rzeczy, które wymieniłeś, piesi są bezpieczniejsi? Nie giną na przejściach pod kołami takich mózgów jak twój?! Prawie 5000 zabitych pieszych w 2024r przez samochody! Ilu zginęło pod kołami rowerów?!!! Uruchom mózg! Zanim kogoś zabijesz, gamoniu!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wrzuci, bo ostatni bieg wskakuje przy 20+

A nawet jak wskoczy to wystarczy przestać pedałować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak osiągniesz 0, to będziesz niesmiertelny
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

To przejedz sie

Do pracy pod gorke
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Może włóż trochę siły w pedałowanie

Wtedy pojedzie szybciej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5