Widok

Nowe auto do 70 tys. zł. Co wybrać?

Opinie do artykułu: Nowe auto do 70 tys. zł. Co wybrać?.

Koniec roku to nie tylko zakupowy szał w centrach handlowych, to również gorący czas w salonach samochodowych, w których trwa wyprzedaż rocznika. To bardzo dobry moment na zakup nowego samochodu, bo dealerzy kuszą naprawdę atrakcyjnymi rabatami. Dziś poszukujemy nowego auta do 70 tys. zł. Czy można za te pieniądze kupić coś sensownego? Okazuje się, że wybór jest bardzo duży.

Kwota 70 tys. zł w kontekście zakupu nowego auta wydaje się być całkiem sporym kapitałem. Wydaje, bo przy ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

)

Większości ludzi nie stać.Łatwiej kupić 3 letnie za połowę.
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 21

Ciekawe, że w reklamie auto kosztuje 50 tys, a jak przychodzisz do salonu to jest zawsze 50% droższe. Inne spostrzeżenie, to kiedyš skoda, kia to była taniocha, a teraz w cenie jedt toyota i suzuki. A jest szansa, że japońce będà jeszcze tańsze bo znoszone sà cła pomiędzy UE A JAPAN.
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 3

„Do podstawowej wersji wyposażenia warto dokupić tylne czujniki parkowania (700 zł) i zestaw podgrzewania foteli w stylu sportowym (1327 zł).”

Prosze autora o doprecyzowanie na czym polega ta szczegolna wartosc tego ’zestawu’ podgrzewanych foteli?
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 7

Za polo teraz chca taka kase ? Why ?! Za ta cene jest leon ktory jest klase wyzej
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ktoś głosuje na Skodę, Fiata ....

Masakra .... Janusze motoryzacji
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 66

w tej cenie wolę kupić 3-5 letnie premium

z silnikiem o pojemności większej niż czajnik (czyt. większe niż 1.4, 1.6)
wypas w premium też będzie lepszy niż w takim fiacie, skodzie czy renault
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 62

Dwuletnie z Niemiec a nawet roczne z nikłym przebiegiem za te pieniądze. Lepszej marki i w lepszej wersji. Kto był za granicą ten widział w jakich chociażby kolorach jeżdzą tam np Passaty czy Insignie. Polska chyba dostaje biede na salony albo czego nie wiem Polacy biorą najtańsze kolory czyli srebrne,białe i czarne. Mogę się mylić oczywiście.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 53

kupiłbym Auris, lecz mieszkam w centrum miasta i auto jakiekolwiek to kula u nogi.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9

nie stoi tak samo,
zamów taxi Mercedesa E klasę i przejedź swoją trasę do pracy i napisz tu odczucia, a później weź auto z wypożyczalni, które jest w ankiecie i tez napisz wrażenia, czy wszystkie auta stoją tak samo w korkach :-)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 15

Kolorystyka często jest identyczna. Niestety kupujemy nudne kolory bo potem takie auto łatwiej odsprzedać. Nie mamy poczucia estetyki, lepiej się nie wyróżniać. Widać to także na chodnikach. Wszyscy ubrani w czarne, szare kurtki, płaszcze.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 7

A czy któreś z nich ma śmigiełko wysuwane z dachu, które pozwala przefrunąć nad korkiem ?

Czy któreś przez innych kierowców jest przepuszczane ?
Czasu traci w korku każde tyle samo. Ja nie mam aż tak wrażliwej pupci, żeby czuć różnicę siedzenia w korku. Szlachetność materiałów wykończeniowych wnętrza nie ma dla mnie znaczenia, tracenie czasu w korku będzie mnie wk***ać tak samo w Mercedesie S jak i w Fordzie Fiesta i czas jest dla mnie podstawową wartością traconą podczas stania w korkach.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

A jezdziłeś skodą octavią w rs-esie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

poprostu Ciebie nie stac na nowy i tyle....ja kupilem nowy

... wczesniejmialem uzywany... w zyciu wiecej uzywanych ....nowy o niebo lepszy
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 11

Z dodatków olałbym do Forda podgrzewaną przednią szybę. Rodzice maję w swojej "foczce". Rewelacyjne rozwiązanie
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnie Golfem 2 co najwyżej...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam Renie trzeciej generacji i jestem zadowolona. Tyle co do pracy i po zakupy to idealne auto- mało pali i jest ciche, taki mamowoz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dlaczego podajecie moc w koniach?

Ja wiem, że tradycja, ale mamy XXI wiek i układ SI trochę już obowiązuje - jednostka kW nie gryzie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 39
do góry