Widok

Nowe ceny kanapek

Skandal w mcdonalds. Kanapki wraz z nowym 2023 roku uległy zmniejszeniu o jakieś 20% a ceny w górę. Czy tak wszędzie czy tylko w mcdonalds na chłopskiej?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź do normalnej burgerowni, gdzie zjesz prawdziwa wołowinę i przynajmniej będziesz wiedział, za co płacisz. Płacić za jakąkolwiek kanapke w maku więcej niż 20 dychy, to skrajna głupota ;d.
popieram tę opinię 271 nie zgadzam się z tą opinią 25

Kolego to jeden z wielu MCD w rękach franczyzobiorcy więc ceny stosuje takie jak uważa:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

no raczej nikt by nie zapłacił za kanpkę 200 złotych xD
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8

*2 dychy oczywiście, zero się wkradło.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja nawet tych 20 dych bym nie dał nie warto
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyższa matematyka. Mogę udzielić korków. Komentarz za krótki żeby rozpisać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

powiedz mi jak przypadkowo można nacisnąć 0 gdy nie znajduje się nawet niedaleko klawisza "2" lub "d"?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 35

Spytaj kogoś kto pracuje w Sanepidzie o wyniki kontroli przeprowadzanych w gastronomii. Trochę się zdziwisz gdy dowiesz się, gdzie można najbezpieczniej zjeść ;)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

jeśli korzysta się z klawiatury na komputerze to owszem "2" jest obok "0" :D ale za trudne dla Ciebie chyba :D Aby tylko się przyczepić :D niech blue monday będzie z Tobą.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Podziękuj elektoratowi, który woli finansowac obajtka i innych złodziei.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 13

Burger

A potem lekarz , cukrzyca i cholesterol i otyłości. Nie szkoda kasy.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 14

takim tokiem myślenia to znalezienie takiej knajpy to jak szukanie igły w stogu siana
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety nie sprawdzę bo nie mam za co

jestem z Gdańska (Polska), mój budżet niszczy inflacja, za ratę płacę krocie bo nikt mi mieszkania nie dał, a do lekarza chodzę prywatnie bo za życia bym się nie dostał. Nie jestem w grupie preferencyjnej. Życzę smacznego.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 9

i godzina na kibelku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak ma graby jak bochny chleba to może faktycznie można 8 klawiszy na raz klepnąć - poza tym faktycznie - zapomniałem, że są ludzie którzy używają num pada :/ sorki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry