Widok

Nowe damskie ciuchy, r. XS-XXXXL. Prawie 300 modeli. ZAPRASZAM.

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

tym razem mam do przedstawienia katalog ciuchow. Pod zdjeciem opis i cena. Gdy nie ma podanego rozmiaru pod zdjeciem to znaczy, ze jest pelna rozmiarowka. Towar jest NOWY i oryginalny, same znane i cenione firmy, jest to outlet, czyli towar bez metek, ale zapewniam, ze nigdy nie uzywany.

***Zamowienia zlozone do godziny 12 we wtorek beda realizowane od czwartku, kolejne pozniej, ewentualnie jesli przesunie sie data to dam informacje.***

Przy zakupie kilku sztuk RABATY. :)

Mozliwy odbior osobisty lub wysylka poczta polska zgodnie z ich cennikiem.

Przy zamawianiu prosze przemyslec decyzje, poniewaz bede skladala zamowienie pod zamowienia klientow. :)

http://picasaweb.google.com/118023143686463711151/Katalog02?authkey=Gv1sRgCP6Wy4_IjuKGlAE

Serdecznie zapraszam. :)

Dodatkowy kontakt :
dejv_mejk@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jaka cena 124, 176 i 191?
skąd ewentualny odbiór??
Ceny juz uzupelniam.

Odbior Gdansk - Dolne Miasto, Centrum, Przerobka, Orunia Dolna i Gorna, Sw. Wojciech, ewentualnie do Wrzeszcza dojade i Pruszcz Gdanski.

Jadzka :
124 - . Atmosphere - 49 zł - M, L, XL, XXL, XXXL
176 - Zara - 49 zł - M
191 - musze sie upewnic czy napewno jest, jutro odpisze

Katalog jest w uzupelnianiu.
Oczywiscie prosze pamietac o rabatach. :)
No to hop na dziś. :)
czadowe :D
czy spodenki nr 103 to jest welur?
super. wrzuce sobie w obserwowane i w wolnej chwili się odezwę :)
czy jest możliwość przymiarki? większej ilości ubrań oczywiście:)
czy poz. 124 udałoby się załatwić w mniejszym rozmiarze - S lub XS? wyczaiłam już dawno na allegro ale nie ma właśnie rozmiaru mojego.

Caroca - tak to welurowe spodnie. :)

Aleksad - niestety nie, ponieważ ja robię zamówienie z hurtowni pod zamówienia dziewczyn.
Linn zaraz odpiszę na PW. :)

Asiek1 - rozm S napewno nie ma, a XS na 50 % jest, ale muszę zadzwonić do hurtownii, zrobię to jutro bo mają czynne tylko do 16.

Alwhitepear - Spódniczka ma rozmiar raczej standardowy, wymiaru nie jestem w stanie podać, ponieważ, jako, że zamówienie robię pod Wasze zamówienia to nie mam towaru w domku. Sprobuję się jutro dopytać w hurtownii, może powiedzą. :) 83 - czarna tunika - cała rozmiarówka dostępna, 41 narazie nie czekam na informację o dostępności.
oo taaak to ja czekam :D:D:D:D
Mutti ale nie ma Ski i nie będzie, czy póki co nie ma? :-)
Po prostu nie wiem czy w XS się wcisnę a S to taka bezpieczna. Najchętniej bym przymierzyła jeśli jest taka mozliwość.

Asiek póki co nie ma i raczej nie będzie. :(
102 to spodnie dresowe w krateczkę? jaki to materiał?
Jolga wydaje mi się, że to nie jest krateczka tylko taki materiał. :) Jaki dokładnie nie wiem, bo jak wyżej pisałam zamawiam pod Was czyli nie mam jeszcze tego w domu.
Interesuje mnie
http://picasaweb.google.com/118023143686463711151/Katalog02?authkey=Gv1sRgCP6Wy4_IjuKGlAE#5652344439220713922

https://picasaweb.google.com/118023143686463711151/Katalog02?authkey=Gv1sRgCP6Wy4_IjuKGlAE#5652344978875682450

Czy jest możliwosć przymiarki i w jakich godzinach można umówić się na środę ? Interesuje mnie rozmiar S

Czy męskie-młodzieżowe rzeczy też są dostępne ? Poszukuję spodni dresowych dla chłopca (160cm )
czekam na wiadomośc od Cię :)

Inne tematy z forum Śródmieście

Marina Bay Gdynia (13 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie w samym centrum Gdyni, tuż przy Skwerze Kościuszki. To jedna z najbardziej...

do góry