Widok

Nowe dziwne dzielnice

Jak ja się ciesze wraz z moja rodziną ze wypowadzilem sie z Gdanska i wszystkich problemów. Duzy dom za miastem 20 min.z korkami ale zero tupiacych sąsiadów o 23 i rozkładających initację łóżka czyli bieda sofę o 5.00 nad ranem zero walących klap od sedesu i wszystkich znajinych odglosow w bloku.......I nie mieszkam w czworakach jak zaraz odezwą sie głosy.....dom wolno stojący. ...za te same pieniądze co czworaki. ....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Dom jednorodzinny za 199 000 zł? Gdzie? Biorę też!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

my tez.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie masz szerega za 199? Chwyt reklamowy dewelopera na pierwszej stronie firmy. A dalej juz tak kolorowo nie jest jak wejdziesz głębiej. Ściema totalna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od sześciu lat w takim szeregu mieszkam. Nieco droższy bo ok. 210 tys. ale z garażem, niedużym ogrodem i drogami osiedlowymi z kostki. Da się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwne, ja kupiłem nawet taniej niż było podane na stronie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

my dostalismy szereg socjalny, od gminy
za darmo he
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widać szkoły podstawowej z językiem polskim w mieście nie było. Tutaj też nie będzie. Więc wychodzi na zero.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

negować miejsce urodzenia/ wczesniejszego zamieszkania - problem z samym soba/ depresja po porodowa. Może, przede wszystkim nuworyszostwo. tacy najgorsi i najslabsi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Banino Osiedle Rodzinne (3 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

do góry