Widok

Nowe forum, treść i założenia

Witam wszystkich zainteresowanych na nowym forum na trojmiasto.pl!

Treść niniejszego forum - ORIENTACJA SPORTOWA - w założeniu ma objąć:

A) wszelkie dyskusje i wątki o orientacji, dotychczas (z braku odpowiedniego miejsca) poruszane chociażby na sąsiedzkim forum Harpagana,

B) informacje o imprezach sportowych na orientację (biegi na orientację - bno, rowerowa jazda na orientację - RJnO, Narciarskie BnO)

C) informacje o imprezach turystycznych na orientację (marsze na orientację - MnO oraz inne imprezy na orientację - InO).

Mamy nadzieję, że forum to bedzie miejscem przyjaznym dla całego trójmiejskiego światka sympatyzującego z ideą orientacji: zarówno z Gdańska, Sopotu, jak i Gdyni.

------------ część oficjalna stop ---------------

Korzystając z chwili przy mikrofonie pozdrawiam wszystkich, którzy przyczyniają się organizatorsko do popularyzacji tej aktywności, a mam na myśli:
- Pomorski Klub Orientacji "Harpagan"
- Klub Imprez na Orientację "Neptun"
- Klub Imprez na Orientację "Certus" ;)
- Gdyńską Grupę Imprez na Orientację
a także środowiska stricte klubowo-sportowe oraz harcerskie!

Zapraszam do korzystania!

Linkowanie z zewnątrz do forum - jak najbardziej zalecane ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To może nazwać to forum trochę inaczej, bo czy np. marsze na orientację są orientacją sportową? Może "orientacja wszelaka", "forum imprez na orientację"...
A może tylko mi słowo sportowa kojarzy się jakoś tak poważnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

do góry