Widok

Rękawice do muay thai

Hej forumowicze! ;D w przyszłym tygodniu idę na pierwsze zajęcia z muay thai i powiedzieli mi, że muszę mieć własne rękawice, że nie ma żadnych jakichś takich klubowych wspólnych, żeby sobie przetestować niestety :/
No i z racji na to, że jeszcze nie wiem, czy mi się to spodoba i w ogóle, chciałabym nie wydać teraz fortuny na rękawice, bo znam siebie i wiem, że często się czymś bardzo jaram, ale jednak później mi ta zajawka mija i się przerzucam na coś innego xd No i właśnie zastanawiam się, czy te rękawice byłyby ok:
https://mmaniak.pl/rekawice-bokserskie-ze-skory-syntetycznej/11340-47783-stormcloud-rekawice-bokserskie-bolt-20-bialezlote.html#/190-waga-8oz

Używał ktoś? Bo wydają się w miarę sensowne i ładne i pojawiają się w jakichśtam rankingach, ale wiadomo, jak to z takimi rankingami jest :d No i jeszcze warto zaznaczyć, że mam dość małe dłonie, a z tego, co czytałam, to różne firmy mają różną wielkość rękawic - te będą ok na małe ręce?

Z góry dzięki za odp! ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bolty widziałem, że ma dużo osób u mnie na zajęciach, więc zakładam, że są całkiem ok. Ja może nie jestem jakimś ekspertem, ale osobiście zaczynałem w tych i byłem bardzo zadowolony: https://mmaniak.pl/sprzet-treningowy/12643-52816-stormcloud-rekawice-bokserskie-lynx-czarno-zlote.html#/437-waga-12oz

Teraz już trenuje w Rivalach, ale to już impreza za co najmniej parę stówek, więc na początek nie ma sensu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Sport

Fitness i siłownia - gdzie? (7 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...

odżywki dla sportówców aktywnych... (3 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? (5 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś wie gdzie jest piłka wodna lub hokej podwodny dla dzieci? w Trójmieście oczywiście...

do góry