Widok

Nowe koleżanki poszukiwane :)

Kobieta Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Hey, wiem ten wątek bardzo często się pojawia tutaj na forum :) ale postanowiłam go odświeżyć :) a więc chętnie poznam jakąś nową koleżankę lub też koleżanki, które tak jak ja nie mają z kim wyjść , poplotkować , iść na jakąś imprezę itp. :) Oczywiście bez żadnych podtekstów :) jestem hetero i szukam dokładnie takich samych koleżanek :) uważam, że jest to dobra forma na poznanie kogoś nowego i ciekawego ( poznałam już przez ten portal 2 dobre koleżanki), więc może i tym razem się uda. Coś o mnie - mam 26 lat, mieszkam w Gdańsku , obecnie nie mam faceta, więc mam bardzo dużo wolnego czasu, którego nie chce mi się marnować na siedzenie w domu - szkoda życia w końcu :)tak więc chętnie poznam dziewczynę w podobnym wieku i najlepiej z Gdańska , które również mają dość spędzania wolnego czasu w domu na kanapie i przed tv:)

Jeżeli któraś z Was ma ochotę się poznać zapraszam - natalinka2013@wp.pl :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
jesli cie interesuje 20 lat z Gdyni to napisz mloniczka55@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ikona090392@wp.pl piszcie,mam 21lat i chetnie poznam fajnych znajomych z 3miasta ;)
Cześć, też rozmyślałam o napisaniu na forum o poszukiwaniu koleżanki, ale wydawało mi się to jakieś takie nienaturalne, myślałam, że nie ma osób z takim samym problemem jak mój. Mimo, że mam faceta to brakuje mi koleżanki, gdyż w Gdańsku mieszkam od kilku miesięcy, na zadupiu. Miasta, klubów i ludzi jeszcze nie znam, więc najzwyczajniej w świecie nie mam gdzie kogoś poznać. Czasu wolnego nie mam zbyt wiele, gdyż pracuję na dziwne zmiany, ale jak już go mam to chciałabym spędzić go w jakiś fajny sposób, a ile można siedzieć z własnym facetem? Z drugiej strony niby mam kilku znajomych, którzy mieszkają w 3m ale nie chcę im się teraz wpakowywać na głowę gdy nigdy nie mieliśmy jakichś specjalnych relacji. Też mam 26 lat :)
tez chetnie kogos poznam ;)
mam 20 lat i jestem w Gdanska ;)
ikona090392@wp.pl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem w szczesliwym zwiazku od roku ,mieszkam sama w gdyni, 22 lata. Lubię imprezy ze smakiem i nutą szaleństwa, zakupy,jak i siedzenie w domu przed tv w piżamie.
Szukam koleżanki z prawdziwego zdarzenia. Wiele razy się przejechałam .
mazziss17@o2.pl
P. - odezwij się do mnie na maila - lenka-881@wp.pl
Inne dziewczyny też zapraszam, również szukam nowych koleżanek, jestem z Gdańska : )
ja też szukam koleżanek, mogę pisać?
Hejka, jestem z Gdańska, kontretnie z Wrzeszcza. Mam 25 lat, chętnie poznam jakąś bratnią duszę ;)

mój e-mail: evcia.p@wp.pl
image
Cześć :)

Jestem dosłownie w tej samej sytuacji co Ty! Moje gg 48259948 - odezwij się jeśli masz ochotę!
ja mam lat 28,jestem z Gdańska.Jestem w związku małżeńskim i mam 4 letniego syna.(gosia198526@wp.pl)
Poznam kogos z trojmiasta;) . Jestem z Gdanska i mam 20 lat ;-). Chetnie z kims pogadam, wyskocze na impreze, zakupy, piwko czy cos innego ;)

paulinar14@o2.pl
I ja i ja! ;) jestem otwarta na nowe znajomości i chętnie wyjdę w końcu z domu. Mam 19 lat i mieszkam w Gdyni. joan941@wp.pl
Też jestem chętna może zorganizujemy jakieś wspólne spotkanko w 3 mieście np do jakiegoś clubu albo coś ?;p

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry