Widok

Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli namawiasz R do współpracy z Zachodem, to najlepsza dla mnie taktyka to pozwolić Ci działać.
Asekurujesz się jednocześnie, nie drażniąc zbytnio R. Takie utrzymywanie równowagi udawało się latami, ale sytuacja się zmieniła.
Nie można zjeść ciastka, być do połowy w ciąży itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wnioski o lokal socjalny to nie do mnie, a do Urzędu Gminy. Załatw sobie orzeczenie o niepelnosprawnosci to będziesz miał szansę. Opiekun? Rodzina? Ma Ci kto pomóc w tym?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdzie pisuje komandos ?

Nigdzie nie pisuję, to są urojenia niepoprawnie funkcjonującego umysłu/mózgu Zaburzonego anonima. Tu kiedyś wdepnąłem przez przypadek, bo z Trójmiastem łączą mnie bondowskie klimaty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że esbekom w końcu PIS bardzo drastycznie obniżył emerytury 2 lata temu, do przeciętnych dla ogółu emerytów.

Raven, uważasz, że bym się byczył?

Nie rozumiem tych kombinacji. Widać, że PIS jest podkręcany przez R, potem obniża emerytury tym ludziom, którzy współpracowali z R. Czy w ogóle jeszcze jest w tym jakaś logika? A może rozkaz poszedł z A, tak jak w mojej sprawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lewica wróciła jednak do Sejmu, z czego SLD zdobył ok. 25 miejsc.

Boryna?
Nie zrozumiałem pytania....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Twoje podejrzenia są całkowicie bezpodstawne. Komandos przyszedł w tym kożuchu I w nim wychodzi.

Po prostu A przegłosowują wszystkich, są najbardziej radykalni i chcą w końcu zrobić to, co chcieli zrobić od zawsze, tylko byli hamowani. Akurat w obecnym momencie są brutalniejsi niż kiedykolwiek.
Jednak to nie oni zablokowali mi oglądanie zachodnich filmów. Czytanie książek. Nie podejmują tych ostatecznych decyzji. Był tam wpływ C również.

Naprawdę nie szkodzę nikomu, czytając powieść sprzed 200 lat.
Choć pod koniec mojego czytania zacząłem stwierdzać, że świat z takich powieści stał się bardzo archaiczny. Ludzie byli bliżej przyrody, świat nie był taki "aseptyczny". Może tamten świat ma zostać zmieciony i zapomniany.

Częsty motyw w science fiction, np. "Rok 1984".
To był taki mój rytuał, że czytałem kolejne takie książki z klasyki. Ciężko mi bez tego.

Mózg mam jakby do połowy zamknięty. Jeszcze z 25% i nastąpiłaby śmierć mózgowa.
Powinienem cieszyć się tą emeryturą zamiast tutaj rozpracowywać sytuację.

I co, nie dotrzesz na to nowe miejsce? To ma jakiś związek z tamtym lotniskiem.

Może nawet nie wykryłem wszystkich ogniw tego planu kradzieży.
Lokalny łańcuch jest już nieistotny, bo teraz to A już na wyższym szczeblu zarządzają tym planem. Prosty rozkaz z A do R i zostanie to wykonane, niby to dla obrony R. W rzeczywistości wszyscy ci ludzie zostali wrobieni.

Przecież A praktycznie sami wytworzyli tę sytuację i pogłębiali ją.
To pierwsza akcja nowego typu.
Ja uginam się przed taką potęgą i sprytem.
Resztę wyjaśni Ci facet z ambasady.

Lubiłeś chyba dokopać innym osobom, nie patrząc na to, że już i tak są w trudnej sytuacji. Potem to wszystko wraca w taki czy inny sposób. Obrażanie, poniżanie, kablowanie.

138 wpisów w dni. Zaburzanin pobił rekord.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trafiam na takich żywo zainteresowanych rozmówców.
Stawiam im horoskop i wtedy rozmowa się urywa.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry