Widok

Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chyba nie chcesz odpaść w pierwszej rundzie? Niektórzy tu myślą o trzeciej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co do mnie osobiście, A wyeliminują mnie przy pierwszej okazji, używając Ż. To może jeszcze trochę potrwać. W drugiej rundzie powiedziałbym, dalej nie zajdę.
Nie mogę sprawić zawodu tej fajnej nadzorczyni akcji z Ż. Wreszcie wszyscy będą mogli wrócić do domu. Niektórzy planują wyjazd do A.

Niczego innego nie mogę wynegocjować przy ich nastawieniu. Choć teoretycznie powstała dobra sytuacja do pociągnięcia tego dłużej.
Nie chcą mnie karmić. Chcą też cenzurować. Chcą, bym zniknął.

do jaq....ależ mi podrzucileś temat i pomysł.Jest sposób. Po częstotliwości wpisów niedługo będę znał tryb życia Zaburzonego. A to ułatwi rozgryzienie miejsca pobytu, a i poczynić parę innych cennych dla sprawy spostrzeżeń.
A i R i Ż i T to betka przy ogarach wypuszczonych teraz w las...!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zbędny wysiłek. Jest na forum jeden gość który "namierza" autorów wpisów. Rozrzut wprawdzie ma duży, mnie na przykład namierzył jako spawacza w Stoczni Remontowej. Zwróć się do niego, jego nick to Sadyl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Eeeee, nie będę się zwracał, jestem samodzielny.

Nie mogę odszukać klucza do rozszyfrowanie tych R, Ż i innych. Raz są osobami, po czym za chwilę organizacjami lub państwami.

Pojawiające się przerwy w nadawaniu, mogą oznaczyć godziny obchodu.

Też tak obstawiam. Jeszcze pora posiłków, obchody itd, gaszenie świateł....

> mnie na przykład namierzył jako spawacza w Stoczni Remontowej

Doprawdy? Kiedy, gdzie? Możesz wskazać miejsce i czas, kiedy to napisałem?
Czy tak sobie tylko kłapiesz dziobem co popadnie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeżeli Ty nie pamiętasz, to nie ma sensu tego przywoływać. Przypomnij sobie skąd wziąłeś taki epitecik "cieć ze stoczni ".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chłopaki nie kłóćcie się, są ważniejsze sprawy, teraz trwa obchód...., a
potem....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co trzeba przyznać, ma szerokie horyzonty
Od A do Ż
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cały Komandos... Wszystko wiesz i masz kolegę, co diagnozuje na odległość. Zdjęcie fusow z dzisiejszej kawy podesłać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To mojemu znajomemu, mnie nie, ja tylko sprawozdaję. Znajomy nie chciał za dużo mówić, gadał coś o etyce, jak go dusiłem.

Uhm, ok. W sumie to ja w roli kotla albo garnka pojechalem :] Mój kolega slyszy wrzaski, nogi mu lataja poza kontrolą mózgu jak Arthurowi, na ktorego się powołuje bo to najlepszy film od czasow American Beuty, no i faka mu masowo pokazują. Sprawa jest banalna. Wszystko wam już napisałem. Lubcie się jednak ludzie. No.
A ponadto jeśli chodzi o to forum i tych, co tu zostali To... Hahaha. Mój kolega taką ma rolę, że utrzymuje was (nas?) w dobrym samopoczuciu na swój temat.
A ponadto jest piekna pogoda na niebie

https://m.youtube.com/watch?v=3uKXn6djFJI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sobota, na mieście było 100 Ż. Robią się coraz agresywniejsi, pokazują mi Gest, zastraszają groźnym wyglądem, smartfonami. Wielu jest też bardzo zwyczajnych i czasami fajna kobieta czy dziewczyna. Że też im się chce przebywać taką odległość, by pokazać mi Gest. Robią ten błąd, że ufają mi i uważają mnie za fajnego gościa.
Chodzi o to, że oni podlegają T i to jest ten faszyzm, który rozprzestrzenił się teraz po świecie.
Natomiast wiatr wieje już z innego kierunku, z N. To jest coś takiego chłodnego, przenikliwego, rozbijającego zmęczone skorupy, platformianego tak naprawdę. To nazizm. Jak dawno stwierdziłem, nazizm to nie jest ta konserwatywna prawica, tylko liberalna, bliżej Platformy. Ciekawe, jak nasza Platforma dogadałaby się z nazistami?
Nadal mam kontrolę, jak i wszyscy, którzy jej podlegają. Jest normalna, solidna.

Wynikałoby z tego, że w I mieszka mnóstwo Ż, którzy dobrze mówią po polsku, czasem z akcentem. Może potomkowie wygnanych 50 lat temu?
Wygnali ich narodowi komuniści. Niby jestem w tym nurcie, ale mógłbym z nimi współistnieć w Polsce. Są OK. Nie wiem, jak to wyglądało w praktyce, może pchali się na wysokie stanowiska.
Tworzą kolejki niestety, wczoraj zablokowali mi bibliotekę na 10-15 minut.

Jeśli jestem dzień w dzień krytykowany, nawet to jest pewnie pomysłem pana M - Krytyka Polityczna. I tak dalej, cały zestaw jego skojarzeń, zawsze niekorzystnych dla mnie. Czyli do tego stopnia wydaje już rozkazy R od 5 lat.

Rodzina okazuje mi "rażącą niewdzięczność" - to termin stosowany dla darowizn, taka niewdzięczność może spowodować odwołanie darowizny. Tego jeszcze nie rozgryzłem.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry