Widok

Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kontroluje sytuację, lubi to, choć jest to czasochłonne. Być może jednoosobowo.
Niektóre rzeczy robi dobrze, a do innych mam zastrzeżenia. Najwyraźniej nikt go nie kontroluje.
Skoro też nikt go nie odwołuje, najwyraźniej pasuje wszystkim, i A, i R, i P.
Być może specyficzna postać. Zapewnia jakby ciągłość akcji, ale to niedemokratyczne. Ja jednak funkcjonuję też już długo.
Jest wredny i podstępny, choć z drugiej strony pewnie zbyt łagodny.
Rozumiem ten jego światek.
Ostatnio słabnie, traci wiarę w siebie, w swoje fascynacje. U mnie tak nie jest, a wiele mamy wspólnych zainteresowań.
Nie widać żadnego następcy na tym poziomie.
Postać dużego formatu, słabo znana i opisana. Nieoficjalnie jednak szef siatki. Przeciwnej, choć czasem współpracowaliśmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dalej nie wiemy o kim piszesz, jakimś M. To po co piszesz tu na forum, pisz u siebie w pamiętniku.

Wszystko wyjaśni się na końcu. Trochę cierpliwości , masz do czynienia z mistrzem suspensu. Mozesz wykupić pozostałe odcinki .

Ale ten anonim katuje nas i siebie bez sensu, co on tego nie widzi, ślepy jest ? jak pisze bez sensu to zabiera nasz czas i marnuje swój, to po co do męczy, nikt mu tego nie wytłumaczył ?

No dobrze. Ale jakbys miał sąsiada z rakiem trzustki, co by wyl na klatce z bólu, to bys mu grzecznie wytłumaczył że to niekulturalnie? Koledze się przypalił jakiś bezpiecznik, administacja widać boi się, że ban skończy się przeniesieniem tych jazd do realu i słusznie. A psychiatria w Polce już nie leży tylko wali od spodu ww dno, więc wcale nie wiem czy oddział zamknięty nie zakończyły się Nicholsonem z Lotu...
Z kolegą trzeba lagodnie. Potakiwac, otoczyć miłością i empatia. To jest wykształcony czlowiek, stylistykę ma mistrzowska. Forum i tak jest gdzies tak od 2 lat do zaorania i zasypania solą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

> administacja widać boi się, że ban skończy się przeniesieniem tych jazd do realu

Bardziej: ma na to wylane.
Rozmawiałem z Administracją wieki temu, u zarania forumowego życia "anonima". Stwierdzili, że nie łamie on swoimi wpisami Regulaminu, zatem wszystko jest gites-majonez.
A jeśli chodzi o czysto ludzkie obawy nt. jego życia: wszelkie zaangażowanie jest bezcelowe. Jakby chciał sobie coś zrobić, to by dawno to zrobił. Żadna służba nie jest w stanie zareagować wystarczająco szybko, jeśli ktoś się rzeczywiście na taki krok zdecyduje.
Leczyć też nie można pod przymusem, jeśli ktoś nie stwarza realnego zagrożenia dla siebie lub innych. Tzn.. da się to zrobić, ale wymaga to żmudnej procedury prawnej, której osoba obca raczej nie ma szans wdrożyć. I bardzo dobrze, swoją drogą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytam Onet i w ogóle tam nie zauważyli, że młody tyczkarz Armand d*plantis dwa razy pobił w tym miesiącu rekord świata w hali, raz w Toruniu.

Armand d*plantis, kolega Siergieja d*pki, w dzieciństwie układali klocki d*plo. Dziękuję Unizenie Przybede Akuratnie

Ewidentny naprzykład zaangażowania administracji Forum. Problem klocków d*plo ("duplo" dla niekumatych ;) znany jest od lat.
I co z tego? :D

Edit: "ciotkę" naprawili. Chociaż coś... :D

Nowe dziewczyny ok. 20 lat wkraczają do historyjki. Nowe piosenkarki. Liz nie ma jeszcze dość.

Od 5 lat rządzi ten nowy Pan. Właściwie od 7, tylko początkowo jego ingerencje były mniejsze.
Poznałem go przez ten czas dobrze.
Nawykonywał różnych rozkazów z zagranicy, ale zmiksował je i wkomponował we własne ostateczne decyzje.
Przyczepił się do mnie, ale da się wytrzymać.
Taką ma politykę. Kończy mu się termin ważności, a z kolejnym Panem może być zupełnie inaczej. Jednak zachowywana jest ciągłość decyzji, czyli moja emerytura jest na przykład faktem nieodwracalnym.
Idziemy do przodu, nie ma żadnego cofania decyzji.

Nic z tego. Pokonamy d*plo, pokonamy Lego, pokonamy samochodziki Siku, a nawet o*****

Są jeszcze ci Państwo z przeciwnego obozu. Pan jest po mojej stronie, ale Pani przyłączyła się do nowych Państwa.

Nie, chyba nie mogę oglądać Wiadomości. Od dawna nie mogę oglądać pełnych dzienników telewizyjnych.

Analiza tekstu wskazuje na zupełnie inny trop. Raven z uporem podąża fałszywym.
Dlatego, ze powiedzmy w kazdym takim odczycie... Jak robie przewaznie w swoim gronie... Mam swoja ofiare, która... Po pewnym czasie jest zalamana absolutnie... Nawet dochodzi do pewnej... Ekstazy nerwowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wyjdzie w moich wierszach
Rejs?
Popłyńmy ;)

No wiec jesli to jest forma bez tresci to nie ma to waloru obiektywnosci, no wiec jest to formalizm. I to jest grozne, ale formalizm jest jeszcze grozny dlatego, ze jak nie ma tam tresci, to po prostu mozna tam sobie podkladac rózne tresci i moze nawet takie, które by nam tu nie odpowiadaly.

Zrobiłeś mi dzień paj
Trzymajmy się planu
http://youtu.be/S4LYzqaoP9Y

Pójdę boso... pójdę boso ...
I d(_°_)a ! Już spam zwęszyli
http://youtu.be/W3kWRJuurrc

Inni niech wkroczą do akcji i rozgryzą to, bo już zmęczyłem się.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry