Widok

Nowe opinie na temat restauracji pod zurawiem?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochani moi taką mam ogromną prośbę aby poimformować mnie jak tam teraz funkcjonuje restauracja Pod Żurawiem ponieważ w czerwcu mam tam ślub i coraz bardziej zaczynam sie obawiać bo zdania sa podzielone jedni mówią ze super inni za to ze mało jedzenia ,ciasno i obsługa taka sobie...prosze napiszcie coś z gory dziekuję Edzia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

ja nie miałam wesela w tej restauracji ale byłam gościem.. Otóż rzeczywiście mało miejsca... jedzenie nie było zbyt smaczne. Obsługa za wolna moim zdaniem. Był podany deser a na kawkę trzeba było za długo czekać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kiedy byłas na tym weselu? ja byłam w sierpniu w 2009 roku i nie miałam zastrzeżeń co do obsługi i jedzenia,deser lodowy, ciasto i kawa były podane zaraz po obiedzie
Ja też byłam w sierpniu zeszłego roku. Mi osobiście jedzenie nie smakowało. Źle doprawione. Cisto i deser lodowy były podane zaraz po obiedzie ale na kawę trzeba było dobrą chwilę poczekać. Nie podoba mi się też dzielona sala.. Goście są od siebie oddzieleni.. para młoda nie ma kontaktu z zespołem. Tańczy się zaraz przy drzwiach wejściowych.. Droga kelnerek przechodzi przez salę do tańczenia. Obsługa była uprzejma ale myślę że za wolna. Plusem jest taras i ogród.
Pod Żurawiem są 2 sale na wesela.Nowa jest mniejsza.Jedzenie zawsze było bardzo dobre a obsługa szybka.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry