Widok

Nowe przystanki?

Czy w Gdańsku powstają nowe przystanki? Minąłem przed chwilą rowerem Centrum Familia przy grunwaldzkiej i dźwig stawiał coś, co wyglądało na nową konstrukcję przystanku
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro tamtedy prowadzi i SKM i tramwaj, to czemu dla kierowców to dalej za mało i dalej korkują drogi wożąc powietrze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale to totalnie nie to miejsce i nie o to chodzi. Rozchodzi się o całkowicie nowe wiaty przystankowe i ich projekt - nie widziałam takich do tej pory w mieście
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli zadnego nowego przystanku nie ma a jedynie wiata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nowa wiata to nie nowy przystanek

Tak, i nawet chyba flix bus staje ale sama wiata ma całkowicie nowy projekt- nie widziałam takich w mieście wcześniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przystanek był- ale konstrukcja wiaty całkowicie nowa, jakiej w Gdańsku raczej nie było
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jakby tam przystanku nie było wczesniej

przeciez tam jest przystanek linii 122

Akurat przystanki w Gdańsku wołały o pomstę do nieba- wyglądały jak żywcem wyjęte z lat 90 tych. Potrzebna zmiana
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Owszem- przystanki są/ będą nowe. Jeden stoi już na Przymorzu, drugi koło CH Oliwa. Nie wiem, czy są jeszcze jakieś inne

Tak. Jak przystanek vhcieli mieszkancy to sie nie dalo. Teraz wymyslil to urzednik i robia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chyba słaby masz wzrok jeśli nie odróżniasz konstrukcji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, bo tramwaj i skm to za mało, trzeba przepalac kasę na duplikowanie transportu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15
do góry