Widok

Nowy Kack Druskiennicka

Nowy Kack Druskiennicka Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje w dzielnicy Mały Kack, która w planach rozwojowych Gdyni przewidziana została pod kameralną zabudowę o reprezentacyjnym charakterze. W dzielnicy istnieje kompletna infrastruktura miejska. Lokalizacja oznacza możliwość szybkiego dojazdu do centrum Gdyni, szybki wyjazd na trójmiejską obwodnicę, a także komfortowy dojazd do plaży i molo w Orłowie.

Inwestycja składać się ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś tu nie wyszło...

Nowy kack jest mocno inspirowanym Nowym Orłowem Invest Komfortu...niestety w ani jednym procencie nie dorównuje ta inwestycja tej drugiej ..a zamysł taki był. Nie wyszło. Jeśli nie chcecie mieć kłopotów z wymarzonym mieszkaniem- odradzam zakup u tego dewelopera.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Obiekt

A mi się bardzo podoba tylko za późno się zreflektowałam mniejsze mieszkania już wykupione , położenie fajne blisko centrum , szukam dalej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe pytanie...

Przepraszam za nieco prowokacyjne pytanie, ale czy nie ma przypadkiem opóźnienia w odbiorze tego budynku i przekazaniu lokali nabywcom?

Proszę o ostrożność

A z moich informacji wynika, ze to druga inwestycja tego dewelopera z rzedu i druga zwiastuje klopoty spowodowane chocby opoznieniem w odbiorach... Nowy Kack Goralska tez byl spoory poslizg. To nie jest dobry zwiastun. Prosze o ostroznosc!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiadam

Tak jest i to spore. Deweloper ma rok opóźnienia w odbiorach. Czaruje, kłamie w żywe oczy, posiłkuje się umowa, która prawnie mogłaby być do podważenia. Nie polecam. Wiele osób rozważa wejście na drogę sądową z tym Panem. To chyba o czymś świadczy. Jestem klientem Pana Polendra więc wiem co mówię.

Inne tematy z forum Mały Kack

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...

do góry