Widok

Nowy Kack

Nowy Kack Góralska Mały Kack Temat dostępny też na forum:
Mały Kack to kameralna, wygodna dzielnica Gdyni. Istnieje tu kompletna infrastruktura potrzebna w codziennym życiu. Jednocześnie szybko można stąd dostać się na plażę w Orłowie, a komunikacją miejską i własnym samochodem szybko dojechać do centrum miasta lub w dowolne miejsce aglomeracji trójmiejskiej.

Powstający budynek to pierwszy etap inwestycji. W czterokondygnacyjnym budynku powstaje ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam. Tez byłam. Jest tak zle ze nie podpisują aktów. Boja się oszustwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem z wizytą mieszkańców jednego z mieszkań.
Powiedzieli mi, że drugi raz by nie zakupili mieszkania od takiego developera.
Beznadziejny wykonawca, mieszkania oddane do użytkowania z dużym opóźnieniem.
W reklamie Pan Polender zapewniał o dbałości o detale - niestety nie pokrywa się to z rzeczywistością.
Przyszli nabywcy mieszkań od tego developera - porozmawiajcie z mieszkańcami Góralskiej 10 dowiecie się jak rozmija się reklama z rzeczywistością.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czy dobra robota, to trzeba by zapytać mieszkańców jak się spisała firma wykonawcza, podobno nie opanowali do tej pory dachu, stale zalewa, w garażu woda, na zewnątrz w czasie deszczu fontanny z sąsiednich działek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przy

indywidualnych garazach byloby dralowanie z siatkami dookoła, a tak z hali do gory pani zainteresowana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

widok na ogromne slupy wysokiego napiecia

GRATIS!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dobra robota.

Świetny projekt i okolica. Wielkim atutem są na pewno przeszklenia i kameralność inwestycji. Jedyny mankament to brak garaży indywidualnych - może w kolejnym etapie ? :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5