Widok

Nowy Rock: TSA

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Narodziny TSA przypadają na czasy PRL-u a dokładnie 1979 rok. Istnieje wiele cech charakterystycznych dla tamtych lat zamkniętych w powiedzeniach obrazujących ówczesną mentalność. Jednym z takich powiedzeń było "kto nie pije ten kabluje"... nie dziwi więc przewrotność nazwy -TAJNE STOWARZYSZENIE ABSTYNENTÓW w skrócie TSA.
Trochę żartem, trochę serio jednak bez wątpienia zespół wpisał się w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Narodziny TSA przypadają na czasy PRL-u a dokładnie 1979 rok. Istnieje wiele cech charakterystycznych dla tamtych lat zamkniętych w powiedzeniach obrazujących ówczesną mentalność. Jednym z takich powiedzeń było "kto nie pije ten kabluje"... nie dziwi więc przewrotność nazwy -TAJNE STOWARZYSZENIE ABSTYNENTÓW w skrócie TSA. Trochę żartem, trochę serio jednak bez wątpienia zespół wpisał się w ...
więcej

FORTECA...

Lewactwo boi się takich kapel...

to po co sie wypowiadasz?????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale

ale ja nie miałeeem

bastion ,twierdza

tego sluchaja wilki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

rocka tozsamosciowego

to sie boja smiech
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawdziwy koncert rockowy

to po barze i lokalu sladu nie ma a i pociag ucierpi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Parlamencie (choć też tancbuda) jest przestrzenniej i koncerty nawet punkowe były (!).

To tak na przyszłość, może ktoś pomyśli i tam zaprosi TSA z pewnością zarobi. Myślę, że niezłe miejsce, widzę nas z balkonów kiwających się przy normalnej naszej muzie. Ale w czwartek też będzie pięknie, jeśli ochrona Miasta Aniołów będzie nienadpobudliwa (o to apeluję do właściciela), bo na TSA nie przychodzi agresywna publiczność, mogą być to jedynie "przypadkowi" goście.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nowy materiał może też zaprezentują nasi wspaniali twórcy oprócz znanych świetnych utworów.

Będzie klimacik ;)

W końcu!!!!!

Szkoda, że czwartek, ale ten zespoł moze grac w niedzeile o 6 rano a i tak bedzie full

"- przejawia agresywne zachowanie"

ochrona chyba w weekendowe imprezy powinna wyprosic połowe bawiącego się tam buractwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

???

Dorosłe dzieci? To kawałek Turbo...tak na marginesie.

TSA

SUPER EXTRA!!!!!!!!!!!! Zapraszam wszystkich fanów i nie tylko!!!
Pozaczasowy zespół.

do poziomu doroslych dzieci

trzeba dorosnac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak...

... w istocie - techno jest do bani
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

natapirowana geriatria z wątrobą do przeszczepu...jak ja nie lubie tego typu muzyki

nieeeeeeee
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17

do namiotobama

o co mi chodzi to wytlumaczylem, przeciez odpowiadales na moj wpis!!! moze jestem troche starszy niz ty i na inne koncerty chodzilem i chodze i tutaj sie nie rozumiemy. dodatkowo taki bonus o twoim wpisie, nie traktuje go powaznie jesli juz w samym naglowku wyzywasz osobe na ktorej wpis odpowiadasz i traktujesz ta osobe z gory. coz, moze do matury nauczyciele popracuja nad twoja kultura i takie wyzywanie anonimowo dosc kiepsko swiadczy o tobie. czuwaj!!!

o co ci chodzi matole?

Jak dla mnie regulamin jest ok, nie ma się czego czepić.No chyba że jestes nawalony, nie masz biletu, jestes agresywny, masz broń, chcesz pokaleczyć kogoś szklanką zostawiona na podłodze, chcesz sie zabawić z nieletnim przy wódzie po koncercie.Wtedy faktycznie nie przyłaź za 30 złotówek biedaku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

polecam

zoltan maggi, godne uwagi, mam nadzieję ich zobaczyć niebawem.

tośmy się dogadali

W tym układzie moge sie z Tobą zgodzić. W zlezności od punktu widzenia, rock - w tym i TSA, tez może byc uznany za muzykę rozrywkową. Co do innych gatunków, osobiście nie wyobrażam sobie np. wesela bez kilku kiczowatych standardów disko-polo. Z ambitną muzyką jest zazwyczaj ten problem, że zawąża się liczba słuchaczy zdolnych do jej strawienia, mimo wysokiej jakości i wartości artystycznej. Puść rocka, albo modern jazz w pracy, a się przekonasz.

Pojęcie antypati do kogoś z tytułu jego upodobań muzycznych porównałbym do rasizmu.

Narodziny TSA przypadają na czasy PRL-u a dokładnie 1979 rok. Istnieje wiele cech charakterystycznych dla tamtych lat zamkniętych w powiedzeniach obrazujących ówczesną mentalność. Jednym z takich powiedzeń było "kto nie pije ten kabluje"... nie dziwi więc przewrotność nazwy -TAJNE STOWARZYSZENIE ABSTYNENTÓW w skrócie TSA. Trochę żartem, trochę serio jednak bez wątpienia zespół wpisał się w ...
więcej
do góry